SÖNDAG

Söndag, söndag, söndag. Usch söndag. Söndagar kan bara betyda en sak. Skola nästa dag. Jag hatar tanken när man vaknar upp på söndagsmornan och tänker "imorn blir det ingen sovmorgon". Fast själva söndagen som dag kan vara rätt mysig :)
Har varit världens slappar dag idag, vaknade jätte sent och har bara slappat. Varit ute ganska mycket faktiskt. Ska dansa ikväll (som vanligt) Ska bli kul, ska öva med gruppen, vi har ju fått in en reserv som måste lära sig dansen ;) ska bli roligt men ändå jobbigt. Är så sugen på att bara dansa och köra gärnet.... 

Ett trist inlägg blev det jag vet, men jag är super trött;) Ska lägga mig ner nu och kolla på film på ipoden :) Mysigt.
Bblommans


GIRLS ONLY

God kväll eller ska man säga godmorgon ;)(A)
Kom just hem från en GIRLS ONLY kväll på pavven, skit mysigt fast det blev lite tråkigt i längden utan killar , haha
Kom dit rätt så sent så allt var typ slut och så, men man kunde göra massa grejer, som typ måla naglarna och så. Det var en make up artist där och så blev man fotad efter man blev sminkad;) men det gjorde inte jag. Så det var inte direkt nått party party, men jag & "company" sprang runt och hade skitkul. Lyckades övertala alla att killar skulle få komma in , i iaf ett rum där nere:) Mihih då blev det livat :D
Måste fixa några saker nu sen är det godnatt:)

Bblommans



Vi in action ;) haha

LÖRDAG

Glömde att berätta om dagen roligaste händelse igår (: , vår SO lärare är verkligen som en sömntablett, han pratar låångsaaamt och i samma tonfall hela tiden, och så grymt tråkig också. Så Filip sa till alla att dö när han kom ;) haha, så när So läraren kom pratade alla högt och skrattade och var glada, tills han låste upp dörren och gick in. Då "dog" alla och bara låg där på golvet, haha så sjukt kul  var det, för läraren börjad skratta:D haha jag älskar verkligen att min klass är så oseriös:)

Idag fyller min farbror år. Vi ska hem till honom och gratta honom. Sen på kvällen ska jag anagligen på en fest eller så har jag och Susanna en myskväll hemma hos nån av oss och tittar på film :) Tuft val. Blir nog en sen upptatering eftersom hela dagen kommer flyta som nysmält smör;)

Kramar
Bblommans


Party party ;)

FREDAG (:

Stockholms bussar är säääääääämst!
Bestämmde mig för at tåka buss imorse, hade kollat så att bussen gick 08.18, och för en gång skull gick jag i god tid till bussen och stod där och väntade. Klockan var kanske 08:16 eller 17 när jag kom fram. Ingen var på busshålplatsen, men jag stod och väntade ett tag tills klockan typ var 08.22 elr nått;) Då gick jag och kollade när bussen skulle gå. OCH DÄR STOD DET 08:09!! Så arg man blir, så jag fick springa till skolan men kom ändå försent:( Så sjukt stört.
Ska kanske iaf dansa ikväll:) Det är verkligen en sak som piggar upp mig. Kanske inte dansa på lektioner men att öva på tävlingsdansenär en av de saker jag verkligen älskar allra mest.
Ska göra en utmaning nu få facebook jag fått av en söt kompis;) Ser om det funkar eller om det bara krånglar som vanligt. :P


SOVMORGON

Godmorgon alla ;)
Har varit en rätt så bra morgon, sitter nu här och är "typ" klar. Har vissa små saker kvar ;) Har sovmorgon idag, en kvart men det är iaf tillräckligt med tid så att jag kan ta den senare bussen:D , eller iallafall gå senare om jag bestämmer mig för att cykla. Måste kanske gå tio över åtta, så jag har lååång tid på mig :) Fast jag kan inte bara lata mig, utan måste även öva lite på några svenska ord. Övade inte så jätte mkt igår eftersom jag kom hem så sent och skulle till dansen;)
Skolfotona har kommit! Jag ser ut som ett mongo eftersom jag hade en jäätte stor röd prick under ögat den dagen och nästan inte gick jag sminka över, så den syns "/ aja, det syns bara på en fotot och den ska nästan ingen annan få se än jag, mhhihi :)

Godmorgonkramar
Bblommans

Godnatt

Kom precis hem från dansen. Måste ha gjort något fel för jag fick jätte ont i knäna :S
Men innan dansen var det tårtkalas;) Danskolan fyllde nämligen 50 år!! Det var en riktigt god och stor och fin tårta.
Ska snart göra mej i ordning för att sova ännu en tidig natt, flr att orka ännu en dag. Fredagar är inte så himla långa men det är låååånga lektioner istället för att ha många och korta ;)

Godnattkramar
Bblommans


Gammal dansbild, minnen :)

Ännu en dag

Hallojjsan på er :)

Idag kom jag hem halv sex från skolan :O Slutade fyra, sen satt jag & Susanna kvar länge vid Pavven (fritidsård) och åt mellis ;) Mycket onyttigt men men , mysigt iaf :)

Iskolan idag var det very ääckligt;) vi skulle odla bakterier, och inte vanliga bakterier utan ens EGNA baktierier. Vi hade lagt saker i små brukar som t.ex hårstrå, nagel, finger av tryck och nått ludd från tröjan och så la vi in det i ett värmeskåp.  Sen när vi tog ut dom så såg man alla bakterier ! Fett läskigt & äckligt men ändå rätt intressant;)
Ska gå på dansen ikväll, känner inte för det men måste visa lite närvaro och prata om hur vi gör med tävlingen den 18 okrtober. Vi kanske inte ska vara med eftersom Amanda ska få tandställning dan innan, och då har man tydligen jätte ont dagen efter "/ Hoppas verkligen att vi ordnar så att vi är med iaf :) Är suuper taggad.

Måste plugga lite nu.
Kraamar Bblommans


Gammal bild , ger mkt minnen :)

TORSDAG, GODMORGON

Idag är det faktiskt en rätt så god morgon :)
Kom upp i god tid, hann äta gröt ;) Och kläderna var ganska enkla att välja idag :) Jag känner mig ganska redo innför prover men ska öva lite extra nu innan jag går till skolan. Hahha gröten var mest på skämt, min matte lärare sa i går att om man har alla fel så har man nog bara haft en dålig morgon och inte ätit sin gröt, så nu har jag minsann ätit min gröt! Mannagrynsgröt :)

Nej nu måste jag öva en sista gång.
BBlommans

GODNATT

Tänkte säga godnatt nu, är rätt så trött faktiskt och har två prov att "se fram emot" imorn :O Har typ övat hela kvällen på franskan, så det kommer nog gå ganska bra ;)
Har också varit barnvakt åt min lillebror ikväll. Vi hade jätte mysigt. Vi kollade på Sune och drack varm chocklad ;) MUMS! Och jag lärde honom skriva Sofia, glass och så skev han 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 :D han har blivit såå duktig.
Nej nu måste jag sova!

Godnatt ,
Bblommans

Sötislillebror i påskas  :)

PLUGGHÄST

Hallåå där :), har äntligen fått reda på hela resultaten från tävlingen ! :D Jag fick en prick i min singel, och om man får 2 prickar så kommer jag komma upp i en svårare klass :D jippie, längtar nu till nästa tävling så att jag kan få en till prick;) I grupp så kom i på 2;a plats av vår åldersgrupp, men 5;a totalt om man la till det med dom äldre ;) Där fick vi igen prick :( där behöver man 3 prickar för att komma upp till nästa nivå ;) Hahha total förvirrande med alla prickar & sånt men jag lovar, ni lär er precis som jag har gjort nu efter några år :D mihihi

Skolan idag har varit rätt kul faktisk. Allt har flytit på rätt bra. Har franska prov imorn. Hjääälp ! Men det är inte så jättesvårt men känner att jag inte kan så himla mkt. Måste gå och träna snart. Vi ska occkså ha matte prov imorn suck -.- suck, allt på en gång. Nej nu mst jag faktiskt öva så att jag inte får IG ;)

Kramar
BBlomans



PLUGGHÄÄST :D

ONSDAG

Har så grymt ont i svanskotan !
Sen jag fick den där sprutan igår kan jag knappt sitta ner "/. Har varit tvungen att ta dubbla doser av alvedon för att  åtminstonde kunna äta frukost, inte så jätte kul. Ska på ett återbesök i november och då sa han att jag kanske kommer vilja ha en spruta till !?? ( NEEVER) asså det är helt stört om jag kmr vilja ha det, för det jorde så himla ont att få messprutan !

Nu måste jag göra mig helt fördig till skolan. Tog bussen igår, eller jag hade tänkt att ta den, men missade den med typ två meter. Måste gå i tid idag!

Kraamar & puuussar
Bblommans

Goda saker kan vara onda

Hoppar över dansen ikväll, fast jag egentligen mest av allt vill gå (nästan) men får inte! Idag efter skolan åkte jag till farbror doktorn, som skulle undersöka min svanskota. Han tittade och kände och tillslut bestämmde han sig för att jag skulle få ta en kortisonspruta :S aah! Det gjorde så jävla ont, jag skrek och grät. Den innehöll typ 1ml kortison och 5ml nått annan knäpp bedövninsgrej. Hoppas verkligen det hjälper för den smärtan är inte rolig vill jag säga... Men jag gjorde det för att entligen bli bra i min stackars kota!

Idag började dagen hyfsat bra, jag var på bra humör och allt värkade funka bra. Tills engelskan började, fy vad det inte gick bra! Hade problem med nästan allt. Efter engelskan fortsatte dagen rätt dåligt, på tekniken skulle vi testa bilarna som vi hade byggt och min kom inte ens 3,5 m ;( suger verkligen på sånt. Men den slutade ganska bra med biologin, det var rätt mysigt men äckligt. Vi skulle titta i mikrskåp på en massa bakterier och sånt och sina egna munceller. Det skulle kanske inte varit så kul men jag kom tsm med Shannon och vi har så himla kul när vi jobbar tsm (:


Svans kotan "/ Knäpp bild jag vet, men hittade ingen annan :)

Godmorgon

Godmorgon!
Sitter nu här och hostar och hostar. Den blir aldrig bra! Hatar att hosta, man kan aldrig koncentrera sig!
Ska iaf gå till skloan idag, även fast det inte är så mtk viktigt idag, tror jag. Men det är ändå bra att vara där eftersom man inte får vara borta så himla mkt.
Ieftermiddag ska jag till en doktor :O ! Han ska kontrollera min svans kota och förhoppningsvis mina knän. Jag ramlade för två år sen på ett stengolv rakt på svanskotan och det är fortfarande inte bättre "/ har redan varit hos doktorn några gånger men måste dit igen, får se om jag hinner till dansen men även om jag hinner måste jag ta det lite lugnt.
Nej nu måste jag fixa några saker innan jag går till skolan. Kan inte bestämma mig för om jag ska gå, cykla eller åka buss. Det blir en trevlig suprise vad jag väljer ;)

Kraaamaar
Bblommans

****

Just ja!

Glömde berätta om övriga helgen!
I Söndags var jag väldigt trött efter Lördagen men jag lyckades gå upp & sjunga för min kära bror som fyllde år! Av sin kära syster ( jag alltså) fick han Heroes säsongen 1 ! Jag tror iaf att han blev glad för han hade önskat sig den jätte mkt:) Jag hade tänkt att baka en grej också men var så jävla trött så jag orkade inte (A) Han fick massor med presenter som jag inte orkar ta upp (A) , men sen på dagen åkte vi in till stan och såg på Mamma mia, faan vad den är bra asså :D En riktig "feel good film" precis vad jag behövde. Sen åt vi på en riktigt god resturang som jag inte kom ihåg vad den hette. Jag åt ett jätte gott gött med några grejser till, men efträtten var bääääst! Man fick ta hur mkt mjukglass man ville :D Det är ju då drömmen för mig efterosm jag äälskar glass. Dom la upp massa stössel och såser och nötter och massa god saker, och så fick man ta mjukglass i en såndär maskin och sen ha på vad man ville, MUMS! Sen åkte vi hem och jag sommnade nätan bums, för att sen vakna några timmar senare och vandra upp till skolan. Där kollade vi på film typ hela dan, så det var rätt skönt. Men sen när jag kom hem så sommnade jag i tre timmar innan dansen, hihi, vem kommer sova länge inatt ?? .... det kan ni klura på ;)

Godnatt snart, fast jag krm aldrig kunna sova nu "/
Bblommans <3

Sen upptatering "(

Sorry för sen upptatering men har haft en smooockfull

Laisings cup 20 september

Gick upp strax innan 6 (dödstrött men ändå taggag) och åt inte så mkt till frukost vilket inte var så jätte bra. Sen klädde jag på mig, sminkade mig i och vofflade håret. I vanliga fall skulle det ha tagit tre timmar, men med min nya voffel apparat tar det typ bara en halvtimme :) hur smidigt som helst och jag kunde göra hela håret själv, till och med bakhåret :D fett stoolt! Sen åkte vi till "Arenan" om man kan kalla det så och jag började värma upp och bli mer och mer närvös för min singeldans. Tillslut var klockan 10.00 på pricken och musiken satte igång. Jag kände att jag hade överspidad energi och kände att det kanske var bra. MEN NEJ! Jag hade så mycket energi att jag råkade slå till några stycken, ooops! Det får absolut inte hända så jag fick en varning! Haha sen var jag fett nervös att jag skulle slå till någon igen, jag fick en 2try för jag gick inte vidare direkt. Men sen gick det skiiit bra! Jag kom hela vägen till SEMIFINAL och för att vara min första tävling är jag mycket stolt och nöjd! (lite missnöjd att jag inte vann men) Sen var det bara att kasta av sig kläderna och sätta på sig grupp kläderna och sminka sig med as mkt glitter, :) mhihi jag älskar verkligen de udda kläderna man har och det udda sminket, det är liksom mysigt på ngt sätt. Sen dansade vi det gick hur bra som helst (film kommer) för vi hade bara tränat i en vecka och vi kom 5:a!!!!!!!!!!!! Vi var så stolta, för vi kom hela vägen till final och sen på 5:plats. Okej , kanske inte världens bästa placering men för att ha tränat i en vecka var det faktiskt bra :D Jag var nöjd med dagen, trots lite ont här och där...  som vanligt (A) 

Xplode gör sig redo för start



Vi dansar gärnet :D



"Backstege" Coahning av världens bästa coch Ida! 
  




Slut poas efter att vi har hoppat ner på knä :S :D <3



Micha & Gabbis pardans



Dans kraamar
Bblommans <3

Som ett hjul

Gud vad denna vecka går fort!
Jag har varit så stressad & upptagen att jag inte hinner tänka elr fatta att veckan rullar på som ett hjul!

Idag är det skola som vanligt, typ en jääättte lång dag men jag tror att jag står ut om jag tänker att jag ska dansa i eftermiddag "), & öva till lördag ni vet ;)
Sen är det kul attt vi har musik idag :D hahah vi har en sån skön musiklärare!

Ojj, nu mst jag rusa till ännu en strssig dag, slänger in nått snart
Puss & kram
Bblommans

bråttom

Hade tänkt att dra in ett inlägg  nu, men måste till daaaanseeeen :D

KRAAAM

Arosa nästa?

Hitills har den här dagen börjat bra !! :D, visst  var jätte trött och kom knapp upp ur sängen, men klockan är halv åtta och jag är redan klar ;) jiipppie.
Är så glad idag, för jag tror att Tor kommer lyckas övertala mina föreldrar om att åka till Arosa i Schweiz med dom :) hoppas verkligen, men om inte de följer med kanske jag åker själv, ")  Det kmr bli hur mysigt som helst om vi följer med :D tkr jag iaf...


Arosa nästa ? :)

HUVUDVÄRKS DAG

Hullo, hullo, hullo :D

Idag har jag verkligen iiinte mått bra ! Det har varit en sån seg dag, och jag var så himla trött efter igår när jag dansade sjukt sent! Sen skulle jag upp klockan 6 och då var jag helt förstörd. Hann bara äta lite till frukost och fick sen ingen lunch i skolan. Eftersom det var så fullt i matsalen att vi inte fick plats fick vi sitta i en soffa och då tappade jag min gaffel och kunde inte hämta en ny "/ , elr när jag skulle göra det ville ingen vänta på att jag skulle äta så faan vad jag fick ont i huvudet! Jag får verkligen migrän när jag inte får energi, men aja klarade dagen rätt så fint iaf.
Ikväll nu har jag dansat (som vanligt nu förtiden) för att öva mkt till TÄVLINGEN! Är taggad nu faktiskt, när vi har en sån bra dans :) Fast har forfarande kvar min sträckning :( 
 
Puss & kram
Bblommans

De senatse dagarna

Hejsan ! (:
Nu var det några dagar sedan, har inte hunnit skriva något men nu kan jag försöka sammanfatta det hela ;)
I torsdags åkte jag Micha & gabbi (dans kompisar) till stan för att handla tävlingskläder, när vi kom dit åt vi på ett jätte dyrt café som ändå var skit gott, vi åt scones och jag drack jucie och dom andra drack nått annat ;) Vi stod typ i 10 min och bestämmde oss, men tillslut satt vi där, och börjar skratta jätte mkt och hade jätte kul, bara det att när jag skrattade som mest hade jag jucie i halsen så då hostade jag jätte mkt, inte så himla skönt, det brände i halsen hela dagen sen. Men kul var det för jag lät helt knäpp när jag pratade vilken led till ännu mera skratt. När vi hade gått runt i alla möliga affärer utan "svar" tröttnade vi och gick in på makeupstore. Där sminkade vi oss skitfult och då menar jag skitful;) Jag hade ett öga rosa och ett öga blått och massa massa glitter :D haha alla verkligen alla glodde på oss, så vi gick in i en parfym affär och sprutade massa mendet slutade med att jag fick parfym i ögat och då örjar man ju gråta aoutomatiskt så då smetades allt smink bort av det rosa, så då såg det ut som om jag hade fått en smocka :D haha
en skulle vi dansa i det här efter som vi åkte direkt..... sååå pinsamt :)

I Fredags hände inget speciellt i skolan, det var en rätt seg dag, men på kvällen var det "tacokväll" det var skitmysigt :)
På lördagen hade min söta kusin Klara dop, det typ stökigaste dop jag någonsin varit på, mihihi det var sjukt mkmt barn och alla bara sprang runt och skrev, & skrattade ;) haha, men det var väldigt mysigt efteråt hemma hos dom i deras hus, för då fick jag tröffa alla kusiner från skåne igen ! WHOHO, hhihi skärsklit Alexandra, hon sov över sen :)
Sen åkte jag och dansade i typ två timmar, sen kom jag hem åt middag och kollade på harry potter :D Hahha sen kom alla hem och Alexandra sov över ;) Sjukt mysigt!
Idag ska jag nog dra in till stan och äta lunch därmed några, eller så stannar jag hemma och vilar upp mig, skulle nog behöva det "/

Puss & Kram
Bblommans :)




Sjukt söt klänning från stylebystars.com , denna söting är designad av Amanda Bynes :)

Idolkväll

Hej hopp!
 Idag har jag haft så ont i benet att jag inte var med på gympan. Men det gjorde egentligen inte så mkt eftersom vi skulle orientera och det är jag jätte dålig på och så var susanna heller inte med eftersom hon var förskyld :) så vi åt en tiding 10.30 lunch istället, det var jätte mysigt, men mindre mysigt med mitt ben. Sen har det varit en ganska seg dag, blivit lite förskyld igen och ikväll ska jag bara slappa och kolla på idol ")

Ha en sköön kväll ,
Puss& kram
Bblommans

Här kmr bilder från helgens shoppning <3
tröja

Blus - från Vila 299kr

kappa

Kappa från Zara - 799kr

stövlar, mössa & kofta :)

Stövlar från Wedins/Vegabond - 1199kr
Kofta från H&M - 198kr
Mössa från Filippa K - 400kr




Livet är hårt

Jag hatar verkligen mig själv, hur kan jag två och en halv vecka innan tävlingen dansa gärnet med ett skadat ben! Fan också säger jag bara, har så jävla ont så det är inte sant nu som jag fick efter träningen. Hatar verkligen att säga de men jag kan inte gå! Nu borde jag inte träna så mkt innan tävlingen men det är det att jag måste vara i toppform, så om jag inte tränar kmr jag inte orka säkert! Fan vad livet är hårt ibland.... :'(

FRUSEN & STOLT

Hej hopp lilla söta blogg, idag vaknar man av min hemska väckarklocka med världens hemskaste melodi kvart över sex. Jag var så himla trött och hade sån himla träningsvärk efter stäckningen igår att jag knappt kom upp. Men tillslut lyckades jag på ngt sätt ta mej upp och plötsligt var jag på väg på min cykel till skolan. Världens segaste och tråkigaste dag, typ ingen lektion var särsklilt kul förutom biologin när vi skulle titta i mikroskåp och sånt, även fast jag fick ett trasigt") Vi hade två prov idag. svenska & engelska. Svenskan var rätt så lätt fast jag fattade inte vissa grejer (A) men engelskan var verkligen apsvår, eftersom den var för årskursen två år äldre än oss "( trist & svårt var det. Sen efter skolan skulle jag ta min cykel och cykla hem men då regnade det såklart och jag hade inget att torka den med! Så då fick jag gå hem. När jag kom hem då var jag så frusen och blöt så jag vet inte vad. Så nu sitter jag här med stora mjukisbyxkor, en jätte tjock tröja och gosar ner mej ordenkligt. Hatar att frysa men är riktigt stolt att jag tagit mig igenom dagen så pass bra att jag klarade att gå hem i regn & rusk ")

Ska snart kila iväg & dansa, ska bli kul fast jag har så j*vla ont i benen och svanskotan "/ .
Puss & kramiis
Bblommans

Min kära dansgrupp Xplode på SM :D

SKIT BLOGG

Åhh, är så himla trött på den här bloggen nu, igår sat jag uppe och skrev ett jätte långt inlägg och så sparas det inte!!! Hatar när sånt händer, man blir bara sååå arg!
Nu har jag ju inte skrivit på jäätte länge men jag ha inte haft tid elr orkat. Det är verkligen sjukt ansträngande att börja i en ny skola, ny klass, nya människor och att vara yngst! Det känns som om det var en eveighet sen man var yngst och så är man plötsligt det igen på nytt. Det är så pinsamt  i alla korridorer när man "vandrar" långsamt framåt och det känns som om man aldrig kmr fram och som alla tittar på en... Men har hitills klarat mej i två veckor iaf ")
I helgen har jag och min älsklingsdansgrupp Xplode haft privat lektion, asgrym dans blev det asså! Tävlingen är om två veckor och igår på träningen sträckte jag mej... ohno men jag har sagt till mej själv att jag kmr bli bra. Vi kmr verkligen vinna och då menar jag vinna.
Sen har jag också varit i stan med mamma och shoppat lite. Vi köpte en skitsnygg kappa, jätte grymma stövlar, en tröja som jag är helt kär, i en kofta och det bästa av allt var faktiskt mössan som vi köpte. Den var så skön och så söt så det var inte klokt. Jag brukar aldrig passa i mössor men den här satt faktiskt riktigt bra "), bilder på kläderna kmr senare.

Nu mst jag snart kila vidare till skolan.
Puss & kram
Bblommans

RSS 2.0