VIIIN!


http://idawargs.se

Now there is something I CAN do for the world, and you can too! whiiooo jag skulle mer än SUPERGÄRNA vilja vinna detta! :D Checka ida wargs blogg bara :)




puss!

FARSGUBBENS DAG!

Helloo på er! :)

Igår chillade jag å nisse med maaasa popcorn! Så jefla mys! Sen sov hon över här och imorse pratade vi massa planer om när vi ska flytta till Göteborg! Båda vi älskar att vara där mer än någon annanstans typ, så när vi har gått ut gymnasiet hade vi tänkt att flytta dit :)

Och idag är det farsdag! Jag, Johan och Gurra har lagat middag åt pappsen och snart ska vi äta efterätt! MumS!

Vi hörs senare! puss


 


bild från i sommras... åhh sakna!


I´M BACK

Chacha!

Var inte igår ja blogga kan man säga... men jag har ändå inte haft något roligt att blogga om för jag har varit sjuk i ca 6veckor och är fortfarande inte riktigt helt bra... :( Så jag har varit på jätte mycket kollor och hos jätte många doktorer, å datatomografi 3ggr, ryggmärgsprov, miljontals blodprov osv osv.. Inte varit den roligaste hösten precis..

Menmen! Det är bättre nu! Nu har jag mest ont i magen å i leder å muskler typ, men de är mycket bättre :D

Har precis varit hos farmor på jätte mysig middag, men pappa, Johan och Gurra, de va super mysis. Mamma är i USA. Och nu kommer snart mina underbara vän Nisse! Vi ska troligtvis kolla på Lost, vi är seriöst helt beroende. En av världens bästa serier!
Puss!
denna cheeey gillar ja!


RSS 2.0