SKOLDAXX

Godmorgon :) Idag är jag iaf nästan frisk, & jag ska lunka till skolan. Det känns verkligen som om det är måndag idag eftersom jag varit borta så länge, eller okej tre dar men ändå, har bara gått fredag & måndga i skolan denna vecka.

Idag slutar jag 13.20 & då ska jag först hem och fixa lite, sen ska jag till min sångpedagog och sjunga. Men ikväll ska jag & Jossan ha "idolkväll" vet inte var, när & hur men mysigt kmr det  bli iaf !:)

Nu ska jag fixa det lilla sista inför skolan, packa ihop & sånt.
<3


STILL SICK

Hallå på er :)

I tisdags blev jag ännu sjukare, dvs magsjuk ;( Åkte därför inte & gjorde fysik provet utan var hemma & spydde upp allt i min mage :( Inte kul, men nu är jag nästan frisk men fortfarande rätt trött. Jag tror att jag går till skolan imorn, eller det är jag nästan säker på ;), imorn ska jag & Jossan ha "idolkväll" skiit mysigt, och då kan man ju väll inte vara sjuk? eller ?xD

Jag fick just Mamma mia filmen av pappa , för att ha ngt att göra när jag är sjuk! så den ska jag titta på snart, älskar den filmen <3

Kraam!


*


SJUKISDAG

Godmorgon alla fina ;)

Idag är jag sjuk, & sjuk över att jag är sjuk. Igår var jag hos min doktor med svanskotan & fick ta spruta igen!  Så idag har jag så himlahimla ont plus att jag mår skitlilla & har jätte ont i halsen så jag stannar hemma idag. Men klockan 12:46 ska jag ta bussen till skolan för att vi har fysikprov som jag mst göra. Inte så kul menmen, och om jag mår bättre så ska jag gå hem till Erica för vi ska öva på franskan, eftersom den mst man göra två&två, (talprov) så nu måste jag bara vila mig men också öva mig till alla miljarder prov :S Och dels har jag 4 prov den här veckan plus att på torsdag har jag "kemitest" på alla kemiska tecken & sånt och så på torsdag ska jag och Susanna ha gympa lektion ;S Shit jag blir galen.

Det är min dag det, din? :)
Kramar

MA WEEK-END

eller på svenska min helg. Sorry för sen upptatering med jag har haft fullt upp. Så vi tar det från början.

FREDAG; jag slutar skolan & åker hem för att kunna hinna med tåget med Michelle & Gabbi, Men dom missar det så då skjutsar pappa mig till en annan tågsation så att vi kan ta ett tidigare tåg som stannar där vi ska av, Täby kyrkby. Så vi går av där & går in på ICA för att Michella är "uurhungrig" & så köper vi en pepparkaks deg & delar på alla tre ;) haha, ¨mums mums vart det. Sen mötte vi Ebba, Frida, Susanna & Elin & gick hem til Ebba. Svinkallt var det , & jag hade leggings och kappa :S. Men sen kom vi fram & åkte till Brottby. Där mötte vi vår sömmerska som ska sy upp våra tävlingskläder och vi pratade hur det skulle se ut & hon mätte oss. Sjukt bra kommer det bli!
Sen kom jag hem & tittade på Idol & Rumor has it. Lyckad dag!

LÖRDAG: Vaknar av att mamma väcker mig vid tio för att vi ska köpa en vinterjacka till mig. Så jag segar mig upp & äter frulle & klär på mig. Sedan åker vi. Vi tittar ganska länge utan att hitta en perfekt. Men tillslut går vi in på Boomerang och jag ser genast min drömjacka. En brun dunjacka med markerad midja. Och den blir min! Så mkt jag älskar den alltså ;)
Sen så åkte vi hem & jag gjorde mig iordning för att åka till "Spa grunka" med Elsa. När vi kom dit fick vi först massages (de bästa minuterna i mitt liv) det var så otroligt skönt. Sen så badade vi ute i en badtunna & fixade naglarna fina & var med på tränings pass ;) Mkt mkt mer hännde & det var sjukt mysigt. Claudia Galli var även där som gäst ;)

Sen på kvällen så åkte jag till Hannahs födelsedags fest. Skit mysigt!


Och nu vad gör jag nu? Den 23 november 2008? Jo jag sitter och pluggar till mina fyyyra proov nästa vecka! GAAAAH!

Det var min låånga helg som kändes kort.
Kram!



Niice nails , bilder på jackan kmr upp snart :)

UNDERBARA TORSDAG ?

Har tänkt på en sak. FInns det någon i världen som just nu tänker; Oh underbara torsdag, varför är du så underbar? Som just nu sitter och gör yoga till en soluppgång & tänker på kääära torsdagen, eller som helt enkelt bara älskar den för att den heter torsdag. Den personen är iaf inte jag!

Godmorgon iaf sömntutor :) diggar ni torsdagen ?

Hade en freekie dröm när jag inte alls hade nån kraft i mina armar utan de bara for & svängde som de ville. & sen när jag vaknade & skulle dunka min hand på väckarklockan så kände jag att på riktigt hade jag inte kraft. Mina händer bara skakade & jag kunde inte lyfta på dem :S  men nu är det bra !

Försöker klä på mig & skriva på en gång, går inte så bra om jag ska erkänna...
Har haft en trög morgon & har inte gjort mig iordning ett dugg, slår vad om att jag kmr få det stressigt :) Men det vill jag inte ;)

Slutar klockan 16.00 idag & då ska jag hem, plugga inför de 4 proven & sedan dansa. Egentligen har jag för mkt för att gå på dansen, men jag mst gå dit & prata med tävlingsgruppen. Imorn ska vi nämligen till Brotty, vart det nu ligger & sy upp kläder hos en sömmerska! Det kmr bli så jävla coolt att vi kmr vinna av bara kläderna (A)

Nu måste jag verkligen göra mig iordning !
Au revoir ;)

BLI MEDLEM...

...på gratisklader.se !
Sidan du kan få presentkort på H&M, gina tricot m.m om du samlar tillräckligt med poäng. Om du blir medlem så kmr jag att få poäng & kanske vinna en tävling! Snälla bli medlem & "stödj" mig, skicka en komentar om du blivit det ;) <3

Länken : http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=33562

Godnatt! <3


DIRTY SEXY MONEY

Varför går inte bloggen att fixa? Det blir fel hela tiden. Nån som är super bra på att fixa som kan hjälpa mig ? :)

Idag har vi iaf bara haft fyra lektioner, skönt. Matte, gympa, SO & franska. Fast sen nu på eftermiddan har jag suttit & övat till fysik provet till nästa tisdag, det går faktiskt framåt :) Fast det är inte den ända utan jag har massa andra prov att öva till"/ , men nu tänkta jag ta en liten pause:)

Ikväll börjar dirty sexy money !! Typ den bästa TV-serien som någonsin gjorts. Älskar den verkligen, & har gjort det hur länge som helst. Min & felicias serie liksom. Jag kommer ihåg för ungefär precis ett år sen som vi gjorde "en reklam film" till den. Så underbara minnen till en underbar serie.

Kom på att jag hade några till saker att fixa, caio!


WHIHO! (a)

RENOVERAR BLOGGEN...

... därför ser den lite luitg ut just nu. Jobbar på den för att få det bästa resultatet som bara går, även om det går lite trögt ;)

Godmorgon iaf. Gick och la mig duuunder tidigt igår så idag är jag ganska så pigg (:
Fick redo på igår att jag ska ha fyra prov nästa vecka, & det blir man ju lite småtrött av. Idag i skolan händer typ inget, jo vi har mitt värsta ämne fysik, som vi ska ha prov på nästa vecka så jag måste vara lite med på lektionen. Men jag förstår ingenting, det är sjukt komplicerat.

Ikväll ska jag dansa den tråkiga dansen, speciallgruppen. Funderar på att sluta, det är ingen utmaning längre. Vi har blivit så många och alla är så små & det känns som om vi varje termin bara börjar om och om och om med samma sak hela tiden för att det kommer in så många nya. "/

Ska se om jag kan fixa lite med bloggjävlen nu :)
Puss & Kram!

EN KUL GREJ 2

Älskar sånna här utmaningar :)


[ x] Du har fler än 10 nagellack. 

[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.

[x] Du har eller har haft lösnaglar. 

[/] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn. ( har en med mig & kompis)

[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.

[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.

[ x] Du brukar gå på stan med din mamma.

[x] Du har haft rosa på ditt rum.

totalt: 7.5


[ ] Du har färgat håret.

[x] Du har slingat håret.

[x] Du har alltid din mobil med dig.

[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma

[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.

[/] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.

[x ] Du älskar att gå till frisören.

[/] Du solar hellre än att bada.

totalt: 5



DU ÄLSKAR:

[x ] Skor

[x] Färgen rosa

[ x] Shopping

[x] Dekorationer

[x] Speglar

[/] Skolan

[x] Delfiner

[x] Disneyfilmer

[x] Ljus

[x ] Blommor

[x] Mjukisdjur

totalt: 10,5


Du shoppar/shoppat på:

[x ] MQ

[ ] Kompaniet

[ ] Victoria's secret

[x] H&M

[ ] Aima

[ ] New Yorker

[x] Gina Tricot

[x] NK

[ ] Top Gun

[ ] Taily Weijl

[ ] Bijou Birgiette

[ ] City Girl

[ ] Colosseum

[ ] sisters

totalt: 4 



DU SÄGER OFTA:

[/] Whatever

[ x] Oh my god!

[ x] Vet inte

[ ] Cuite

[ ] Hot

[x ] Visst

[ ] Säkert

[x] Ursäkta?

[ ] Fabulous

totalt: 4,5



DU LÄSER:

[x] Frida

[ ] Cosmopolitan

[ ] Glamour

[/] Elle

[  ] Teen Vouge

[ ] Bravo

[/] solo

[ ] Wendy

[ ] Bravo girl

[ ] Star Flash

[ ] okej

totalt: 2



DU GILLAR DESSA FIMER:

[ ] Elizabetown

[x] Eva och Adam

[x] Freaky Friday

[x] Ciao Bella

[x] A Walk To Remember

[  ] Sweet home Alabalma

[ ] Where The Heart Is

[x] Just My luck

[ ] John Tucker Must Die

[x ] The holiday

[ ] Girls United

[ x] How To Lose A Guy In 10 Days

[x] The hot chick

[ ] My girl

totalt: 8



DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[ ] Lost

[x] Top Model

[x] Projekt Runway

[x) Desperate Housewives

[ ] The Simple Life

[ ] Men In Trees

[ ] 8th & Ocean

[ ] Grey's Anatomy

[x] The OC

[ ] Laguna Beach/The Hills

[ ] Nip/Tuck

[ ] Gilmore Girls

[ ] One Three Hill

[ ] Heroes

x ] idol

totalt: 5



Sammanlagt: 37<p align="center" style="margin: 0cm 2pt 2pt; text-align: center;">Fick du: 0-20 mer pojke än tjej .

Fick du: 20-30 pojkaktig tjej.

Fick du 30-40: rätt så tjejig.
Fick du: 40-50: du är en tjej!    <-----------

Fick du: 50-60: du är riktigt flickig.






GODMORGON

Godmorgon på er ! Gick upp tidigt som sagt för att kunna göra alla mina saker jag har att göra. Har just ätit frukost så nu är jag laddad att sätta igång efter detta inlägg. Såg nu idag att inlägget igår hade blivit knäppt, att själva texten blev länken som bilden skulle höra till :S sorry. Men så var det inte igårkväll,skumt. 

Kramar !

P.S Är det nån som är bra på att göra header´s? Isåfall kan väll den slänga en kommentar elr ngt för mina blir helt knäppa. Vill kunna göra så att den blir över hela grejer där uppe ? :) <3

DET BLEV FILM

Det blev en filmkväll ikväll. Orkade inte hitta på något så det blev Forest Gump och Rockyroad :)
Det var väldigt mumisigt & mysigt. Fast nu är jag rätt så trött, ska fixa några saker & sen ska jag gå och lägga mig.



Måste upp tidigt imorn eftersom vi har massa prov & sånt skit denna vecka så jag tänkta göra det så har jag hela kvällen sen med att fira min kusin som fyller 1år och att dansa :) Nu längtar jag verkligen efter att tävla. Resan dit, skrattet, nervositeten, alla glad stunder, alla skit jobbiga stunder & all lycka man får när man står där på tävlingsgolvet! Och sart smäller det igen, för nu har det fiksat sig med allt & alla. Det som är kvar nu är att sy upp kläder & givetvis; Träna, TRäna TRÄNA :)

Godnatt! <3


HELG

Hallojsan allaihop :)

Igår kväll hade jag världens mysigaste kväll med Susanna ! (hon har alla bilder så till henne säger jag: SKICKA! fast de bilderna hon har uppe ser jag helt knäppt ut på ;) ) Vi laddade upp kvällen med hamburgare, chips, godis & cider, Allt för en perfekt kväll. Eller den kan ju inte bli helt perfekt förns man har en promenad mitt i natten, knockade näsor, fekj poliser som kommer och white chicks :D haha, & det mest perfekta av allt är att det är bara vi som förstår allt det här ;) Tack för världens mysigaste!



Idag har jag varit & shouppat lite. Köpte en kräm, hud rengöring, hudlotion, miniralpuder, mascara, en klänning från indiska & ett läppsyl ;) Inte så mkt men bättre än inget. Älskar verkligen nya saker.
Ikväll skulle egentligen jag vara med Susanna eftersom det här skulle vara "våran helg" men  tillslut så kunde hon inte "/ men jag kommer alltid på nått annat...:)

Krämer m.m - L300
Miniralpuder - Leréal Paris
Mascara - Maybeline



Kvällskramar ! <3

EN KUL GREJ

9 FÖRSTA :
första bästa kompis: kmr inte ihåg, säkert typ elsa :)
första bil: typ grön
första kärlek: har inte träffat den
första husdjur: katten Emma
första semester: Tror Teniriffa
första praoplats: tror SVT
första köpta skiva: tror nån absolutkidz xD
första riktiga kärlek: har fortfarande inte träffat nån än ;)
första piercing: öron
första konsert:  ingen aning


9 SISTA :

sista drycken: vatten
sista bilfärd: igår
sista filmen du såg: gossip girl
sista telefonsamtal: elsa
sista bubbelbadet: innan skolan börja ;)
sista spelade cd: don't remember
sista kyss: ?
sista måltiden: kykling

8 HAR DU NÅNSINN :
dejtat en av dina bästa kompisar:
blivit tagen av polisen: neopp
blivit kär vid första ögonkastet: nej
fått ditt hjärta krossat: nästan
sagt jag älskar dig till någon och inte menat det: japp
krossat någons hjärta: vet inte ? :O
busringt till någon: självklart ;)
ljugit för en kompis: jaa :O

7 SAKER DU HAR PÅ DIG :
1. leggingas
2. långt linne
3. kofta
4. strumpor
5. undekläder
6. tofs
7. halsduk

6 SAKER DU HAR GJORT IDAG :
1
. ätit
2. skolan
3. varit med kompisar
4. gått
5. varit på datan
6. åkt buss


5 FAVORITSAKER :
1. vänner
2. ben&jerrys
3. kramas&mysas!
4. familj
5. ljus

4 PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR :
1. susanna
2. alexandra
3. felicia
4. erica

3 VAL :

svart eller vitt: båda
sommar eller vinter: båda
kaka eller godis: kaka :D

2 SAKER DU ÄLSKAR :
1. äkta vänner
2. kramas&ljus

EN SAK DU ÅNGRAR :
1. början av året


SKITDAG

Hej :)

Mår verkligen inte bra, sjuk mässigt har jag skitont i halsen, fryser ihjäl & är typ helt snurrig.
Dåligt mässigt mår jag verkligen skit, hela mitt liv håller på att falla isär, jag har världens klump av tårar och rädsla som inte vågar komma ut utan bara ligger där och gör ont. Jag är verkligen så jävla rädd & så jävla trött på den här sjukavärlden. ..

Bukar inte prata öppet om hur jag mår, men bara kände att jag behövde få ur mig några av de orden jag velat säga länge.

Men min dag har iaf varit hyfsad, även fast jag varit helt nere så har jag iaf tagit mig igenom den.
Imorn ska jag sova med Susannna & vi ska ha skitmys.

Måste plugga engelska nu..."/ cpinlägg jag vet :D

Kraamar :)

TORSDAG

Godmorgon blogg :)
Vaknade vid flera tillfällen idag runt 6, & kände mig för att gå upp. Det var tur att jag inte gjorde det, så att jag idag slipper dö ung. Drömde en helt knäpp dröm om att jag var hos mina kusiner & sen plötsligt råkade sätta mig på ett tåg & åka långt iväg ? hehe.

Idag i skolan har vi den lååånga lååånga dagen, fast det brukar inte kännas så jätte lång faktiskt. Har franska som första lektion så jag mst skynda mej då vår franskalärare alltid börjar tidigare :(

Kram !

UGG & JUICY

Tjena :)
Denna veckan har rullat på snabbt, inte för att den är slut men den tid som gått har gått fort.
I måndags kom ju mamma hem från USA:) Då fick jag ett par underbara sköna uggskor & världens härligaste juocy tröja. Skulle egentligen fått en hel dräckt med byxkora var slut :'( Men tröjan är iaf skitmysig & skorna lika så. Uggskorna skulle varit i den långa modellen men var också slut, så det är nu ett par medel långa becshia skor elr hur dte nu stavas? Juicy tröjan är mellan ljusblå & mörkblå.

     
MIna små fina presenter :) <3


Var hemma hoss Susanna idag efter skolan. Jag lärde mej att spela halva tatanicllåten på piano;) STOLT :D
Sen så gick vi till susannas kopiator och trckte våra ansikten i den, Mkt coola bilder blev det :) Minnen för livet liksom.

Ha en undernatt ? elr nått... ;)
Kram !

P.S hade matteprov idag, & för typ första gången gick det bra ;)

MÅNDAG

Måndag? Suck, orkar verkligen inte gå till skolan idag, är verkligen så sjukt trött. Jag vill bara att det ska bli helg igen. Helgerna går för fort, och veckorna för långsamt. Fast lite skönt ska det bli med skolan idag för att träffa alla männsikor, har typ varit helt isolerad denna helg med plugg & plugg, fast i lördags var jag iochförsej  i stan ;)
Och när jag kommer hem kommer mamma vara hemma från U.S.A så då kommer jag få presenter :) haha

Godmorgon iaf, hoppas ni sovit gott. Idag har vi vår näst längsta dag, & jag tkr att det är sjukt för på måndagar ska man gå korta dagar och sen kan det bli "långa". Men alla tänker ju tyvärr inte som jag ;P
 


Dagens;
Kofta - Zara
jeans - gamla
halsduk - indiska
svart armband - H&M
Under en svart tröja - Filippa K

Kram !

FÖRLÅT :(

Shit, nu var det ju typ 100 år sedan jag skrev. förlåt:( men jag har haft det lite jobbigt som jag inte kan prata öppet om just nu "/ men skit i det nu. Har haft ett underbart lov med erica:), vi hade såklart de snyggaste halloween dräckterna, haha, Det var nog de härligaste dagarna på flera år. Erica fick mej att inse saker osm jag aldrig ens har tänkt på tidigare, så jävla skönt att tänka som hon ;) hihi.  När vi åkte hem så åkte vi till Göteborg till ericas farfar som är sjuk och ligger på nått slags sjukhus, man vill liksom hjälpa till men det går liksom inte, så jävla tragiskt när sånt händer vafan ! Sen satt vi iaf i bilkö i två timmar så vi kom hem halv tolv så då sov jag över hos erica så på måndagen gick jag direk från erica till skolan, var otroligt skönt att komma hem efter skolan då jag inte varit hemma på nästan två veckor.

Idag ska jag nästan bara plugga & ikväll ska jag dansa med underbara Xplode <3
Ska sattsa stenhårt nu nästa tävlingar :)

Vi hörs ! <3

RSS 2.0