THE LAST SONG

Mycket filmskriverier nu för tiden... men de är ju inte så mycket mer ja kan göra än att kolla på film ;)
Andra gången jag såg den nu iaf. Och den är så stört bra. Också en riktig gråt film så gud vad jag grät.

Kommer ihåg när jag Susanna å Elsa såg den på bio i våras, i en jätte liten biosalong och alla i hela salongen grät. Inte bara lite tårar som rann, utan verkligen verkligen grät. Ni vet när man gråter så mycket så att man knappt kan andas å så "hooooo" drar man in. hehe, eller hur de nu låter. Men ni fattar? ;)

Innan filmen, såg jag på Ariel, lite av camp rock 2, åt sjukt god middag (annanas kyckling som vi åt ofta när ja va liten!) idol slut adution, å sen the last song. Ja, somsagt... mycket film :)

Pappa å Gurris är på landet så de är bara Jag, mamma å Johan hemma. Det är mysigt!

Nu ska vi se om jag klarar att sova, de gör ju så sjukt ont när ja blundar! Aja, de löser sig väll nog.. :)
vi hörs imorn. Kramis å Puss! ♥


REMEMBER ME

Har precis sett remember me - herregud så bra den var!
Jag brukar inte gråta så jätte mycket till filmer, men det gick ju nästan inte att hålla igen. Så ja, jag grät en del..
rekomenderas starkt att se den!!

Annars är ja fortfarande sjuk.. :( Har typ fått ögoninflamation på köpet nu med... de svider som f***n i ögat! De ända som inte gör ont är att stirra och inte blinka, men de är ju rätt svårt. Därför är de bra att titta på film och tänka på annat :)

Vi hörs senare! ♥


DUELLEN

Sitter å tittar på duellen mellan alliansen och de rödgröna med godis. Äter egentligen inte godis pga. godisstreak (ni vet, inte godis på ett år å sen pengar) men mamma kom hem idag med 4 filmer och en godis påse! yeeah :)

nu ska ja försöka sova lite efter detta!kramis ♥


DAGEN SPÅKULA/HOROSKOP 16/9

"Passion är underbart men du hoppas på långvariga känslor. Rusa inte. Kärleken har inte bråttom."


16 september - still sick

fortfarande sjuk... å de blir inge bättre känns de som :( Vaknade vid halv 3, och har kollat på Pippi å försökt äta lite.
Ville egentligen bara slänga upp ett "Hej jag lever" inlägg. Eller, ja lever nästan iaf ;)

Nu ska ja förfriska mej ännu mer! puss

POLITIK

Har precis kollat på idol och utfrågningen. Idag var det utfrågning till de rödgröna, såg igår också, då mot alliansen. Måste faktiskt säga att ja har märkt att ja är grymt interesserad av politik! Jag tycker verkligen de är kul! Ett intresse väl dolt för mig själv i många år faktiskt... men nu är de ändring på de! :D Jag får ju ifs inte rösta, men ja har ju mina åsikter!

Och haha.. i slutet av programet så ville Lars Ohly säga en sista mening, men han fick inte de utan de avbröt han mitt i hans mening och avslutade programet.. och tydligen hade han friat till sin sambo då! Snacka om irriterad producenten borde vara... inte få med ett sånt ögonblick när tillfället kom till just dens program. Ja skulle iaf vara lite irriterad ;) menmen!

Vi hörs imorn :) sov sött, dröm gott! ♥


Har ni nån bra åsikt om partierna?


Sjuk med Pippi

Har spenderat eftermiddan åt att försöka förfriska mej med film, täcke å te å chokladboll å pain au chocolat som mamma köpte! :)
Tittade först på ratatouille och sen Pippi Långstrump! :D nostalgi! Alltid när ja e sjuk brukar jag kolla  på filmer från när man va plutt... myys! :)

Nu ska ja fortsätta att bli frisk! Vill verkligen bli det snart!! ♥


Blir man lite godissugen? Tja.. lite grann så där ;) :D


HOROSKOP 15/9

Ny kategori! :) mitt horoskop för idag:

"Du går in i en period om cirka sex veckor då närhet och erotik har mycket gynnsamma förutsättningar. Du kan vara omsvärmad. Var glad så länge det varar."


HEMMA

Hemma från vårdcentralen nu.. de gick bra!  
Hade ingen körtelfeber, eller något annat jobbigt. De ända va att ja hade högt hb-värde men hon sa att de inte va ngt farligt utan att ja skulle försöka dricka mycket! Så de ska ja väll kunna ordna

Var sen i skolan å hämtade lite böcker, har varit hemma en vecka nu så börjar komma lite efter. Mamma gick in, men fick inte upp min skåp så ja fick gå in helt osminkad å ni vet ju hur snygg man e när man är sjuk? hehe. aja de gick bra.

Sen köpte vi sushi och lite godsaker. Så nu är de väll bara att vila, ska sätta på en film snart  

Puss ♥


en låt som ja tycker väldigt mycket om just nu :)
Light outside - Wakey!Wakey!


15 SEPTEMBER

Godmorgon! Sovit gott? Inte jag.. somnade sent för att ja helt enkelt inte kan sova. Å nu har ja extreeemt ont i halsen, och allt annat är som vanligt, hm.. de e skumt? Så nu ska ja iaf till farbror doktorn :S är typ lite närvös, för ja kanske ska ta blodprov å så... men, åandra sidan kanske de blir bättre, måste ju se allt från den ljusa sidan


ha en fin dag! ♥♥


NATTBLOGGNING

Dålig upptatering har de varit.. men ja har inte haft så mycket att skriva om faktiskt. Fast ja känner nu hur de kliar i fingrarna av att få skriva av sig

Har varit sjuk i nästan 1v nu... har ett jätte konstigt virus. Jag är helt sjukt svag, å har typ ingen kraft i armar å ben. Har haft lite feber och nu grymt ont i halsen! Men de konstigaste är kroppen.. asså de gör ont i hela armarna av att typ bara hålla i en bok!? Nån som känner igen sej?

Aja... kan iaf inte sova... de har ja inte kunat på länge heller. Inte sen ja blev sjuk. Så därför passade ja på att blogga lite :)

Vi hörs imorn (idag) ♥


är på min gamla dator så hittade denna bild fårn kristihimmelsfärd iår..
tyckte den va rätt härlig :)


vem är bäst?...

... JO de är jag ! :D JAG KLARADE DE! åhh nu ska de bli full fart framåt med moppen! :D Gaaah! haha jag är så otroligt glad  

nu ska jag kanske hem till susanaa!
pusss ♥


NU köööör vi!  (höhö.. nästan)


RSS 2.0