HALLOWEEN

Fan, hade just skrivit ett jättelångt inlägg men nu bara togs allt bort! Man blir så grymt irriterad när sånt händer!

Aja, sorry för dålig upptatering, har varit dessa dagar med Susanna & Erica! :) Susanna fyllde år igår, de var fett mysigt. Vi gav henne ett almbum med 40 bilder & biljetter till idolfinalen! :D Jiho, & så väckte vi henne med ögonbindel & vi hade bakat tårta och scones! :D På dagen grillade vi korv ute vid en strand vid Ericas land och sen slingade Erica håret för hon var inte nöjd från i onsdags, & JAG & SUSANNA TOG ETT TILL HÅL I ÖRAT! :D är så fruktansvärt nöjd med det, det är så otroligt snyggt!! :D

Sen på fredags kvällen gick vi runt lite här i Kungshamn & en katt började förfölja oss (?) som erica blev helt kär i, som följde med oss hem som fick heta Sune ;) Den sov här halva natten innan vi tog ut den för den slickade på oss & sprang runt på våra huven. Sen var vi utan den hela dagen tills nu, när vi varit ute på promenad i 2h så kom vi hem & ser att SUNE står vid dörren :) Hahah helt sjukt, men jag försöker att inte fästa mig vid den för den har ett halsband, så ja vet att den mst hem snart ;)

Nu ska vi fixa innan HOLLOWEEN, vi ska snart pimpa en snygg pumpa! :)

Pusspuss


Ett till hål i örat, så jävla nöjd! :) <33


GARDINER

Har precis ätit en järnrik lunch, blodpuddig, för jag har misstänkt järnbrist. Ganska gott faktiskt :) & nu håller nu på att sätta upp nya gardineri mitt rum, & ska snart iväg med båten med pappa för att hämta erica & susanna :D

TJIINGOSHOOOONG!


Från gårdagens båttur :)
haha min hand ser ut som en fettohand men men ;)


28 OKTOBER

Hej alla :) Har ni det bra? Jag mår ändå ganska bra idag, har inte lika ont i huvudet nu, & hoppas inte att jag mår mer under dagen heller. Var lite ledsen igårkväll, det var därför jagg inte skrev, bl.a så har katten vi nu haft i några dagar sprungit bort & vi tror inte att den kommer tbx"/, plus att jag brände mig på en plåt & fått värsta brännblåsan, aaaajjj! Det gjorde sjukt ont! ;) Menmen, nya tag idag, för idag kommer Susanna & Erica :D Ercia är & fixar håret nu & sen kommer dom hit & vi ska leka en massor! ;)

Lägger snart ut lite bilder... ;)
Puss!


26 OKTOBER

Godmorgon! Sov ut idag, så jag gick upp för en stund sen och har nu duschat & gjort mig iordning så nu känner jag mig fräsch! :)
Ska snart iväg till lilla staden här & shoppa med mamma, har lite grejer jag måste köpa :)

Nu ropas det förfullt där nere på mig, måste kila, men vi hörs senare!

Pusspuss <3


Haha snygg eller vad? ;) *HOOST*


VINTERTID

Idag/igår blev det ju vintertid! :) Klockan är halv ett, så man borde väll egentligen säga igår, men aja... Har faktiskt kännt av vintertiden, hela dagen har gått mycket långsammare än vanligt. En timme mer liksom ;)

Idag har det faktiskt även varit en ganska spännande dag, mycket har hänt: Började dagen efter frukost att gå en promenix med familjen, precis innan vi gick ut så sprang det in en katt i vårt hus flera gånger om, & sen forsatte att förlja efter oss under hela promenaden, den betädde sig som en hund vi ägt i flera år! Den var extremt smal & vrål hungirg och kall, & mamma trodde att det var en "sommarkatt" en som ngn tagit hand om på sommaren & sen lämnat kvar, så vi tog in den liten, & gav den mat, och nu är jag helt kääääär i den! Har alltid varit lite rädd för katter men den här katten är enormt söt och jätte gosig & gullig, tror vi kommer ha kvar den hela veckan ;) hehe..

Sedan har jag bakat jättestora goa bullar, busat med bror, och ätit en mumsig middag: Fläskkaré med potatisgratäng, det var mumsmums! Sen nu precis kollade jag på Love Actully med mamsen, det var mysigt :) Sedan hade jag klippt min tånagel helt snett så den har växt helt snett in i skinnet, gör så galet ont!! hehe, var bara tvungen att skriva det :)

Men nu måste jag sova, vi hörs!
Godnatt <3


SÅ HÄR LIGGER DET TILL...

Hej hallå & förlåt! Nu har jag inte skrivit på miljarder år, jag vet. Men allting har sin förklaring... :)

Det började ju då med att mitt internet pajade & jag använde vårt "bärbara internet" eller vad de nu kallas ;) Enda problemet med det var att pappa nästan alltid behövde ta med de internetet till jobbet, & då hade jag inget internet. JOOOOBBIGT!

Men nu har det fixat sig & mitt internet är helt, men jag har också så sjuuuukt mycket på dagar,kvälllar,helger. Jag har fullt upp hela tiden. Enda sen September har jag kunnat min almenacka i huvudet fram till jul, det är helt sjukt. Den här hösten har varit tempotempotempo hela tiden, varenda sekund. Antingen har jag haft skola eller dans, & nästan varje helg är jag någonstans i Sverige och tävlar, presterar mitt allra bästa, kommer hem & sen väntar en skolvecka till med massvis med plugg & dans varje dag. Men samtidigt är det mitt liv, och jag har valt det till att bli såhär, så vad kan jag säga.. jag får skylla mig själv?

Så det är anledningen till att jag inte skrivit, inte kunnat & inte hunnit. Men nu känner jag att eftersom jag gör så otorligt mycket och har så mycket, så vill jag komma ihåg det, så därför ska jag nu börja blogga igen! :)

VAD HAR DÅ HÄNT?: Jo som ni fattar, ganska mycket, men jag kan försöka ta fram det intresantaste:

Jag har tävlat i Eskilstuna & Sundsvall, Eskilstuna gick ganska bra, men det var första gången jag svimmade på en tävling. Sundsvall va street och med StreetArmy kom vi 4;a & par 3;a så nu är vi uppe i näst högsta klassen:GULD!

Jag har hängt mera med Amelia & grabbsen :)

Jag har haft prov: Franska, matte, SO, svenska, engelska (MVG! :D),

Har avslutat detta legoprojekt, & därmed gjort en film! :)

Min lillebror har fyllt år!

Har haft halloween i skolan & Jag, Susanna & Erica var världens sötaste bebisar! :)

& mitt käraste marsvin Timjan har dött! :( Hon hade inga muskler kvar i bakbenet så de var tvungna att avliva henne, 6/10-2009! Sorligt...

Och nu har jag höstlov! :D Så sjuktsjukt skönt, är på landet några dagar nu med familjen, minus storebror & på tisdag kommer Susanna & Erica ner! Vi kommer ha det så sjukt najs! På fredag fyller även Susanna år... :)

Långt inlägg blev de, så jag sparar att berätta om dagen tills ikväll, för ingen kommer väll orka läsa detta så då är det ingen idé att jag skriver ännu mer ... ;)

Puss&Kram alla goa&glaá!





Världens sötaste bebisar? :)


RSS 2.0