MOTIONSMORGON

Hallå alla :)
Förlåt för sen upptatering, men det har varit lite trögt här ;)
Ska snart ut & springa i motionsåren som finns här. Är nu i Kungshamn som ligger i Bohuslän, där är mitt land.
Jag har typ bakat massa hahha :)
Men snart kommer erica! Jippie, då blir det lite liv iaf... :)

Det blev ett kort inlägg men måste ut & träna nu.
Skriver mer snart ;)
<3

LANDET

Godmorgon :)
Förlåt att jag inte skrev igår, men när jag vaknade hade jag feber:S inte kul asså. Det var nog därför jag var så himla yr & trött på torsdagen, drack kaffe på torsdags kvällen och fick skit ont i magen så det skas inte göra om ;) Men igår skulle jag & Susanna gå på High school musical 3 ihihi, å jag tänkte nej det är skönt. Men så tog jag massa värktabletter & drack coola hela dan och tillslut blev jag lite bättre :) den var faktiskt den bästa av dom alla tre :)
Ska snart åka till landet så jag har packat lite nu & måste packa mer :)

Ha ett grymt höstlov !!
Puss



KVÄLL

Hej :)
Ska snart åka till dansen, är fortfarande väldigt hängig men jag måste prata med Xplode;) Ska åka till Amelia sen, tror jag behöver en riktig filmkväll, då vilar man ju sig på sätt och vis, även fast jag inte kommer sitta still hela kvällen... ;) hha.
Måste börja packa imorn. Åker på lördag & jag har inte en aning om vad jag ska ha med mej. Hatar att packa, önskar att jag redan hade det gjort ;)

Måste gå nu, ha en bra kväll<3

SNART LOV

Är verkligen helt slut, verkligen simfärdigt trött :S. Tror att jag börjar bli sjuk för jag har varit så hela dan pluss ont i huvudet och snuvar.   Inte kul :S
På innebandyn idag satt jag typ och sov hela tiden, tror mitt lag kom 2;a eller 3;a elr nått, orkade inte bry mej, sitter typ nu och halvsover "/.
Efter skolan var jag iaf hemma hoss Susanna, vi kollade på film &  åt massa mat. Super mysigt även fast jag behövde ta 15 alvedon.
ikväll har jag somsagt dans från 8 till 9 & sen ska jag till Amelia med massa andra hela kvällen. Måste nog dricka massa kaffe innan jag går, även fast jag typ blir trött av det :S
Ingen skola imorn! Så fett skönt, behöver verkligen sovasovasova. Vila ut mej.

Nu håller jag verkligen på att somna ska vila lite, skriver mer sen :)
Puss & kram alla:)

IDAG

Idag har jag på mej det här :);




Kofta med luva: Bikbok
Leggings: Gina Tricot/H&M
Under en vit tröja.

TORSDAG

Godmorgon alla fina :)
Jag är supertrött, fast jag gick upp typ en halvtimme senare en vanligt. Vill bara kunna krypa ner i sängen och sova igen.
Idag har vi som sagt innebandy tunering i skolan, fattar fortfarande inte varför vi har det. Sen visar dom typ nån film där som jag kanske ska se på :) Ikväll har jag dans som jag måste gå på, jag ska inte dansa men jag måste titta på och prata om tävlingen som jag tror vi inte ska vara med på den 15november eftersom vi inte är anmälda :S
Efter det ska jag kanske dra hem till Amelia med några tjejer & ha tjejmys, det var riktigt längesen jag bar var med tjejer så det ska bli kul :)

Ha en bra dag alla, det kommer nämligen inte jag ha :)

GODNATT

Tänkte bara skicka en godnatthälsning. Är sjukt trött & ej laddad inför morgondagen. Vi ska ju ha innebandytunering med klassen & jag ska sitta & titta på hela dan för mitt knä :S asså blää.

Godnatt <3
Detta hade jag idag ;
Jeans: Filippa K
Stövlar: Nilson/Vegabond
Halsduk: Indiska
Jeansjacka: Gammal
Tjocktröja: Sailracing

GAMLA MINNEN

Tjolahoppsan :)

Kom för ett tag sen hem från Hannah , jag & vilma var där och åt våfflor :) super skojj, fast dom blev lite missbildade och jag åt nästan precis efter det så nu är jag helt proppmätt;)
Tittade lite på gamla kort och hittade några från sexårs, hah så jävla gulliga alla var, eller är nu också:), Älskar gamla bilder & sms och sånt när man kan se hur det var då.
                                  
                             
 

Ser ni skillnad ? ;)


Idag i skolan på SO;n var jag lite fröken, läraren försvinner osm alltid så jag tog över, haha det var faktiskt skitskojj :) Lite improvisation men det gick fine tillslut, älskar att skriva på tavlan ;) hehe....

Nu ska jag försöka fixa lite.
Ha det bra :) <3

*

FEL PÅ INLÄGGET

 

ONSDAG

Godmorgon :)

Igår när jag höll på  med matten märkte jag att jag inte kunde nånting, och det är idag vi har prooov :S. Sm tur var är morfar hemma hoss oss och han är värsta mattesnillet ;) hihi. Så han förklarade lite granna & jag ska snart gå ner och få mer hjälp så att jag klarar mej hyfsat bra idag iaf ;P

Annars idag händer det typ inget. vanlig skoldag, ska nog gå hem och slappa idag & kanske göra nått på kvällen :D
Imorn har vi innebandy tunering i skolan, fett trist eftersom jag kommer få sitta hela dan för mitt knä :S Usch Usch.

Måste räkna lite matte nu ;) haha ser ni, jag har redan blivit ett snille ")

Kraamisar:)

HICKA

Kan ni förstå? Jag ligger redan i sängen :D, inte för att jag tänkte sova nu men jag är liksom helt klar och ligger under täcket med datorn i knät, ganska otroligt. Men jag har hicka, hehe,det är faktiskt asjobbigt, datorn bara flyer upp ibland, typ nu. Lite mer folk var hemma hos oss idag för att fira gustaf :). Han fick jätteroliga presenter som jag älskar:D

Orkar inte kolla på desprete idag, okej det är typ ett av mina favorit program men jag känner hellre för att sappa lite framför datorn. Får kolla på reprisen ;)
Ska försöka fixa lite grejser men bloggen nu,

Godnatt :)


Haha här är ännu ett bevis på min tråkiga humor, haha hoppas inte typ storebrorn kommer in och skadar mej nu när jag har hicka ;) hihih

TISDAG

Den här bloggsaiten är verkligen skum, skrev ett jätte långt inlägg och så bara försvann det ? :S
Har iaf äntligen kommit hem från världens segaste dag. Även fast det inte är vår senaste dag känns den som det, sjukt trög & jobbiga lektioner. Vi fick tbx biologiprovet idag:S Asså jag säger bara fyfan, det gick verkligen inte bra, Usch för prov....
Sitter nu här i min säng med dator & matteläxan som går skit, har matteprov imorn så jag måste egentligen plugga, men jag känner inte för det ;P det gör jag aldirg men ändå ;) Men en rolig sak idag är iaf att Gustaf fyller år:) 7 år fyller min lilla lillebror idag, han har verkligen blivit stor men i mina ögon kommer han alltid att vara en liten bebis:) Tror att jag hoppar över dansen idag för att kunna fira honom ordenkligt:D

Måste plugga nu, för jag kom på att jag har franska också "(
Ha det grymt bra :D <3


Denna heting köpte jag till min lillebror, det är en skalbagge sm har pennor på sina ben och när man sätter på den målar den massa mönster :D haha, diggar "krumelur-kims" som det heters tunga;)

TANDLÄKAREN "/

Shullulululululu :D haha, den gamla hälsningen ger minnen från min kära kusin i sommras;)
Igår var släkten hemma hos oss, eftersom min lillebror fyller år imorn. Han fick jätte mkt roliga presenter och så. Satt jätte längen igår ( typ hela dan)  och försökte instrallera photoshop, men det gick inte :S nån som har ett smart tips om det inte funkar? 

Idag har jag iaf varit hos tandläkaren :S hjäälp, min buss var försenad så jag kom lite sent, men innan jag gick in snabb borstade jag tänderna :D haha, men han sa iaf att jag hade perfekta tänder:) Inte för att jag har det men men. 
Ska hopppa över dansen idag pågrund av mitt knä, måste ladda upp för ikväll:D Då ska jag och elsa kolla på bajjen- djurgårn tsm men maasssaa andra :) grymt kul :D och vilka vinner? DJURGÅRDEN ofc :D

Mst plugga lite nu, fick reda på idag att jag hade fysikprov imorn :S
Kraam på er alla :)

Världens bästa djurgården förtjänar en seger :D

SÖNDAG

Godmorgon :)
Fredagens kväll var jätte lyckad :D dansade heela kvällen, inte så bra för mitt knä men men, eller i början körde jag utan krykor men det var inte så bra så i slutet blev det krykdansen för mej :) haha, men det var sjukt kul. Var först hos elsa med susanna, & sen åkte vi. Kom hem mitt i natten och fick för mej att jag skulle städa rummet? haha, såna ryck kan jag få  ibland. Tillslut somnade jag iaf, väldigt utsliten.
På lördagen gjorde jag inte så mkt, städade klart rummet & så, på kvällen åt vi fondy :) jätte mysigt, bara det att jag råkade få i spetsen genom mitt finger istället för köttet :S aaasont gjorde det verkligen, har fortfarande ont :(
Sen kollade jag & lillebror på Harry potter, haha :) 

ha en bra dag alla :D <3

Nyklippt & körd

Okej, jag skämtar inte nu, eller säger det här på skoj : JAG HATAR MIG SJÄLV!  Pajjade mitt knä igår på gympan, så nu har jag bandage och krykor. Fan också. För nu kan jag inte tävla på lördag ! Åh jag blir seriöst aarg ! Varför just nu ?

En sak som är bra iaf var att jag klippte mej igår, färgade det inte brunt, utan blondare istället och så klippte jag det kort, belv faktiskt nöjd, är inte på min dator så bilder kommer sen. Älskar att vara hos frisören :)

Ikväll ska jag på pppparty, mina kära vänner ska ha fest på deras vind ( hur jag nu ska komma upp dit med krykor) hur kul som helst iaf,:D

Skriver mer sen, kraamar :)

TVÅ DAGAR KVAR

Godmorgon fina blogg :)
Kom upp väldigt väldigt fort idag. Kan varit för att min lillebror väckte mej och jag älskar när han gör det, haha. Nu sitter jag iaf är och är väll ganska klar, måste bara fixa håret lite, fast jag orkar inte ;P.
En låång dag idag i skolan -.-. Men efter skolan ska jag ka till stan och klippa mej, funderar på att tona det brunt, men jag vet inte än, vad tycker ni ? :) Ska iaf göra nån förändring, men jag tror det kommer bli som vanligt att jag slingar det blont och att jag bara klipper det lite anorluda :) Direkt efter det ska jag på dans, så jag kommer inte vara hemma förns typ halv 10, och då måste jag plugga!!! :O aaah, hatar verkligen att göra läxor sent men måste man så måste man ;)

Nu är det bara två dagar kvar! Hjälp, och jag kommer inte kunna träna till tävlingen idag eftersom jag ska klippa mej "(.
Men vi kommer inte komma sist iaf, det lovar jag :D

Kraamar, ha en bra dag :)


Tre dagar kvar "/

Just kommit hem från Susanna, riktigt trött faktiskt.  Har varit en intessiv dag -.- men det är bara två dagar kvar av veckan och tre dagar kvar till tävling! Den 18 oktober har jag tävling i Lidköping, aaaslångt. Typ alla ska bo på hotell på fredan men jag och ebba känner för att släpa oss upp tidigt, så klockan 6 ska vi ut och åka :D Hahha, jobbigt men mysigt.  Kommer vara jätte trött på lördan efterosom jag ska ut på fredan:O ohno, menmen skadar det att ha skojj iband? :)

Kommer mer snart, godnatt & kramar :)


Jag & min kära vän Susanna, i en "Mycket" seriös bild :)

ÄNTLIGEN!

Hallå bloggen :) ÄNTLIGEN FUNKAR DET!
Har försökt i typ år att logga in utan att det funkat "/ så typiskt.
Har hänt lite granna, men men.
Men idag har jag varit i skolan, fett trist. Vi hade biologiprov :S aaah, det gick skit.
Men efter skolan gick jag och kära Susanna ner till torget och fikade på gataue eller hur det stavas ;) mkt mysigt.
Är hos henne nu, ska vara här typ hela kvällen :)
Måste dra, vara lite social & plugga lite .. ;)

Kraaamar


DANSKVÄLL

Hallojjsan :)
Har just kommit hem från dansen. Det var den tråkiga dansen idag, men vi började med en ny koeragrafi som var rätt så kul faktiskt ;) När jag kom hem hann jag kolla på desperate housewives, äälskar verkligen det :) I skolan idag hade vi "nutidsorientering". Fett svårt :(

Kort inlägg, men ikväll blir det tidig läggning för mej :)
Kraaamaar

GODMORGON !

Godmorgon på er alla :) Hoppas helgen varit bra (A)
Jag är helt slutkörd, är verkligen jätte trött eftersom jag inte sovit så mycket denna mysiga helg :)..Kanske inte så bra men jag känner mig ändå pigg på att gå till skolan;) Vet inte varför, typ första gången den här terminen. Och det händer inget kul idag typ. Så det är väll bara att min hjärna har ett konstigt fnatt i sig idag :D hah

*Ha en bra dag alla !! :D
Bblommas

Kanelbullens dag...

... var igår :)
Så himla mysigt var det. Igår hann jag handla mat med mammsi, bleka tänderna, baka bullar, vara på filmkväll hos Martin och sova hos Susanna :) Det där med tänderna blev inte så himla bra, gjorde det själv & det märktes typ ingen skillnad "/ stöört, jag som var så förväntansfull till ett hollywood smile;) haha.
Det tar verkligen stört lång tid att baka bullar, typ 5 timmar förstår inte. Bara för att om ska jäsa typ efter en liten sak. Men dom blev goda iallafall och det är huvudsaken, stora och goda:) 
Här är mina bullar, tagen med min mobilkamera som är sääämst :) <3

Efter min bakstund så gjorde jag mig iordning lite och fick sedan skjus av brodern min till Susanna på moppen :D fett kul.
Där var jag ett tag tills Amelia också kom, då gick vi till stationen och mötte upp Martin, Richard, Gustav, Ludde och Miriam. Vi gick sedan hem till Martin och hade en myskväll med onyttigheter och filmer. Fett läskiga skräckfilmer som inte jag vågade se:D haha. Men jag är ju Stockholms rastlösaste människa så jag orkade ändå inte sitta och titta. Jag och Susanna drog ut istället och var ute ett tag, tills vi mötte upp Elsa också:) Då blev det iallafall lite liv på det hela:D Efter detta så sov jag hos Susanna och har bara sovit i typ 4 timmar inatt så nu är jag otroligt trött. Har varit hos henne hela dan idag:) <3

Nu måste min kropp vila sig lite i en stoor säng under ett fluuuffiiigt täckte med en hääärlig pyamas :D Men ska inte sova än ;)
Godnatt, 
Bblommans

FREDAG !

Hallå där :)
Här är filmen från tävlingen :D , trög jag vet men har väntat på hela filmen efterosm det här bara är halva eftersom batteriet tog slut "/ men orkade inte vänta mer så ni får se den här nu även fast slutet är det bästa av allt  ;) haha




Var så lycklig imorse när jag vaknade! FREDAG liksom :) Ska ha en riktig familjekväll ikväll och titta på idol och fredag hela veckan. Riktig tradition. Måste sluta nu, njuut av filmen för vem vet snart kanske hela kommer upp ? :)

STÖRDA KNÄN

Kom just hem från dansen, jävlar vad jag får ont i knäna! Jag skulle kunnat vara hur vig som helst om det inte vore för mina knän. Varje gång jag sitter i spagat eller så så gör det inte ont där det brukar eftersom jag är vig där, och så kommer mina knän och sabbar allt! Förstår inte varför för jag vill kunna dansa och faktiskt gå utan att behöva special grejer :S Hatarhatarhatarhatarhatarhtar smärta!

Ska nog gå och lägga mig snart. Är rätt trött faktiskt och var uppe sent igår "/
IMORN ÄR DET FREDAG :D Jag vet att jag byter ämmne hela tiden men blev så ivrig;) Äntligen helg, äntligen vila och äntligen ännu mera dans:D haha. Ska på "filmkväll" hos Martin på lördag, ska bli kul men interesant eftersom jag inte känner han så bra;) Såklart kommer ju andra också, det är ju inte bara jag. 
Älskar verkligen helger. Särskilt fredagskvällar när man vet att man har tvåååå hela lediga dagar på sig att bara vila och vara fri:)

Ska sätta på mig en gosig pyamas nu,
GODNATT :) <3


Vilket fin bild va? (A) haha

SNART HELG

Hallå allihoppa :)
Har inte skrivit på några dagar, ajjabaja ;) miihi
Igår var vi i stan med klassen, det  var väll rätt mysigt, lite trist men men fick iaf några visslingar från några killar:D haha dom var så otroligt fula men det är ändå sånt man blir glad av liksom. Idag var det den "långa" dagen i skolan. Men jag klarade av den rätt bra, vi hade fotboll på gympan och jag GJORDE MÅL! Haha suger verkligen på fotboll :)
Idag är det dans. Ska gå på den fast min kropp inte mår så bra just nu. Den är verkligen överrölig och full av olika skadr just nu men jag ääälskar att dansa! Ska försöka att göra mitt bästa idag iaf.... :)

Ska äta nu.
Puss och kram på er!
Bblommans

RSS 2.0