NYTT I GARDEROBEN

I torsdags/fredags var jag & shoppade lite & blandannat hittade jag detta: (sedan också lite smågrejer som jag inte lägger upp nu ;) )


Jättemysig stickad halsduk: Zara


Mysig stickad kofta: Bikbok

Vanlig stor skön baströja: Gina tricot


Klänning/tunika: Gina tricot


Klänning/tunika: Gina tricot

Nöjd med allt :D
Puss!<3


EN RUBRIK

Hej alla glada & inte så glada ;) Hade inget internett igår kväll så jag kunde inte blogga. Men här kommer resultaten från igår! :) :

Streetgrupp: 2;a! :D
Streetpar: Semifinal
Streetsingel: Final 5/36 (blev förflyttad till högre klass)
Pardisco: Final, 6/22 (blev förflyttad till högre klass)
Singeldisco: 20/27

Var ändå helt okej nöjd. Det gick inte lika bra som de brukar & som jag väntat mig (a) Men är så grymt nöjd med att vår grupp Street Army som gjort vår dans på 3ggrs träning lyckades komma 2;a och även att en av dommarna kom fram & berömmde sen :) Det kändes grymt bra.

Men det var sjukt konstigt med discoparen. För först kom vi till Semifinal & sen inte till final, & så körde dom som kommit till final en final. Och sen var det tydligen omdans Semifinal & då skulle vi köra igen & så kom vi till final :S hah det låter lite rörigt jag vet, är lite förvirrad jag också, men det gjorde iaf att vi kom till final och blev förflyttade till en högre klass :D whiihoo!

Idag har jag bara tagit det lungt och sovit ut. Gick också på yoga vilket var ooootrooooligt skönt efter alla muskelspänningar och allt från igår :) Me love yoga!

Ha en bra kväll! Puss!


:D! (fler bilder & filmer kommer upp senare! :) <3


NU SMÄLLER DET!

Nu åker jag snart! Fan vad man är taggad nu asså :) Vi hörs ikväll!

I belive I love to dance...
(& för er som rynkar på näsorna nu, detta är discodans, kläderna må se lite udda ut
men när man dansat de ett tag vet man hur snygt de är ;) haha )


MY DAY

Hello, & förlåt för dålig upptatering idag: Var först i skolan. Hade sovmorgon så första lektionen var legoprogramering. Alla var ganska okencentrerade så vi lekte lite & jag sprang runt & mätte allas midjor (?) aja, hade kul iaf ;) 

Sista lektionen var so, då vi hade prov. Jag tror det gick rätt bra iaf, får nog iaf garanterat ett G. Efter det åkte jag hem för att försöka hinna med ett tidigare tåg till Täby,men då hade pappa tagit nyckeln så jag fick sitta där & vänta ett tag "/ sen skjutsade han mig & jag köpte lite olika saker ni får se sen & sen mötte jag upp "Street Army" (min streetgrupp) & vi köpte massa saker tills imorn. Sedan har jag tränat i 3h, & nu är jag hemma och har packat, fixat håret och duchat. Nu är det tävlings känslor igen :) Saknas bara att gå upp super tidigt imorn & åka med bussen till en annan del av Sverige, nu är det liksom i Täby. Det är iof skönt & kul att det är min danskola som anordnar det :) Men ska ändå upp rätt tidigt, typ 7 "/ men sånna smällar får man ta :)

Ni får ha det så bra så hörs vi nog imorgonbitti, men som ni förstår kommer det inte bli så mkt upptatering imorn. Det är ju fyfan tävling :D whihoooo nu börjar jag bli taggad, men nu mst jag verkligen sova ;)
pusspuss


haha jag & Gusten (mest Gusten) byggde dessa två uubersnygga "robotar" på vår
teknik, moget? njaa, vet inte riktigt ;) För er som är lite tröga: En tjej & en kille ;)


Jag & underbara Erica :)

Verkligen inte en super bild men ni ser iaf outfiten :) :
Jeans: Fillippa K
Vit baströja: H&M
Halsduk: Zara, NY!
Smycken: Snö, missdee & en present :)


& så har vi dagens coolaste bilder :) Jag & amelia!


NATTINATTI

Har precis kommit hem från dansen nu. Hade balett. Det gick sådär, var rätt snurig? ;) Är så sjukt trött nu förtiden, är för stressad & har sömnbrist. Inte så bra. Sen fick jag skjus hem & pappa förhörde mig på SO;n, tror jag kan de rätt bra nu :)

Nu är det time for bed :) Sovgott!


Times up...


PLUGGAR&PLUGGAR

Är så trött på detta plugg nu...


Jag med mina Sopapper & böcker & antecknigar. Ni ser också en liten bit av min nya
halsduk jag köpte idag :) Ni får se mer av de sen.
Nu ska jag snart iväg till dansen, måste bara plugga klart lite till.
Puss!


HEMMA!

Nu är jag hemma från orienteringen & sitter här min brosans nya dator (a). Orienteringen gick ganska bra i början, men efter halva gav vi upp för de blev plötsligt omöjligt att hitta alla & så började störtregna "/. Så sen cyklade jag då hem, & kom hem helt dygnsur! Från topp till tå var jag heelt blöt, det var inte så mysigt de. Så nu har jag just tagit en varm dusch, ätit äggröra till lunch & nu sitter jag & pluggar Islam. Har prov imorgon på de, känner mig ganska förberedd men kan bli ännu mer :)
Ska om ett tag åka till Täby också & shoppa lite.

Nu måste jag fortsätta plugga innan jag seriöst somnar, är sååå trött!
Puss

I´M NOT GOOD AT THIS

Hej & förlåt, jag är sämst när de gäller upptatering. Men jag får aldrig min handdators internett att funka så det blir inte så mycket på dagar & sånt. Och i helgen var jag på klassresa & nu har jag bara i största allmänhet haft fullt upp. Det är nämligen så att jag har en fullsmockat vecka! Skitmycket läxor, prov imorn & tävling på lördag som jag knappt har nån dans till känns de som (!!!???) "/ Så jag har det liiiite stressigt. Men jag hoppas på att det kommer att lösa sig, men jag suger på att "ta det coolt & inte stressa upp mig" stressar upp för för varje liten småsak. Men jag gissar att stress är ett ord jag inte kommer att höra lite från iår? Att i denna ålder är det stressen som regerar typ, med massvis i skolan plus då min dans. Alla som har gått igenom denna period säger att man blir sjukt stressad & alla mina kompisar som redan gjort de här höll på att gå in i väggen. Men jag ska försöka lära mig att "ta de coolt" & ta en sak i taget. Spelar roll om jag får MVG eller VG, bara jag mår bra så är det väll bra? Eller? Är det värt att stressa sönder sig själv & gå in i vägen för MVG i allt?

Oj, det var en liten tanke bara, som blev rätt lång:) Aja, ska inte föra över mina stresstankar över bloggen idag, utan återigen förlåt :) Ska snart ta & cykla till nån cykelcrossbana, för vi har orientering idag. Hade egentligen en perfekt grupp med Amelia & Shannon. Amelia äger på att orientera & Shannon är bara i största allmänhet smart :) Men nu är Amelia sjuk, så då får vi se hur de går, tror nog de kommer gå bra eftersom jag ändå har Shannon :)


en oootroligt fin bild på oss 3 på klassresan ;) hehe

kärlek till er alla! puss <3


SICK AGAIN!

Hej på er! Hade inget internett igårkväll så jag kunde inte blogga.. :( hände ändå inte så jätte mycket roligt, gick inte på dansen & kollade på Svenska Hollywood frurar :) haha skitkul proram ;D me love patetiska program ;)

Har typ blivit sjuk igen, eller hela min hals typ dunkar :S skitskumt & jätte jobbigt. Skulle egentligen till täby idag & typ shoppat en massor & kanske till stan också, och grattat Felicia men nejnej, så blev det inte. Typiskt...

Nu sitter jag & kollar på Oprah & måste snart ta tag & plugga lite.

Kram!


halvsjuka lilla jag...


WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

Godmorgon på er, fast skulle helst vilja säga godnatt & lägga mig och sova i 12 timmar ;) Är sjuukt trött! Men nu är det måndag morgon & man får väll ta & bita ihop?

Jobbigaste dan idag, 7 lektioner slutar 16.10 sen hem, byta om dansa till 21. Full rulle hela dan!

Nu måste jag gå, ha det bra! Puss

p.s GRATTIS FELICIA IDAG! <3


FULLT UPP

Hej & förlåt för dålig upptatering! Igår efter grönan sov jag hos Susanna & sen har jag tränat hela dan idag så har inte haft en chans att blogga ;) Men nu :)

Är hemma hos farmor nu, har precis kommit hem från Kista där vi dansade med nya streetgruppen "Street Army", det var bra men jag känner mig så himla sjuk så jag var typ som en zoombie ;) Så jag har haft fullt upp idag: 12.00-13 privatlektion med madde, 14.00-17 träning med grupp ;) Hade egentligen yoga också men aa de hann jag inte.

Igår var iaf också en toppendag! Vi hade så sjukt kul på Grönan. När jag kommer hem ska jag ladda över lite bilder till datan som jag lägger upp sen (: Men jag tror nog att Amelia var nöjd med sin fölsis för jag hade iaf skitkul :)

Nu måste jag ta & kila hem, har franska & svenska tills imorn. Plus att jag fått tillbaka mitt halsonda så jag måste gå & lägga mig tidigt ikväll.

Men vi hörs snart! Puss

12 September!


Grattis underbara Amelia! :)


Japp de stämmer, min vän fyller år idag (: Och de ska vi gratta henne med gröna lund! Jag, Erica, Susanna & Amelia (kanske några fler) ska snart åka in till stan för att sedan åka till Gröna lund :) Vi tackar för vädret! ;) Helt perfekt.

Så nu måste jag göra mig iordning & sånt, vi hörs!
pusspuss


JAG HAR EN ÅSIKT!

Hej igen (: Satt bara & kollade igenom lite hemsidor & kom och tänka på en sak som faktiskt berört mig mycket under mitt liv - bantnig. Och jag hade inte tänkt att skriva som alla andra - "åh banta inte, åh det är så dåligt, va snäll mot dig själv" typ, utan jag har en fundering över det ;)
Jag ska inte heller säga att jag aldrig bantat & alltid varit nöjd med mig själv, utan det har jag verkligen inte. Har så många gånger i mitt liv slutat äta, ätit mindre, tränat som en galning osv, osv. Men vad leder det till egentligen?

Det var det som fall mig på tanken - vad liksom leder det till? Vi säger att jag väger 55kg & vill komma ner till 50 kg (bara ett exempel) & så slutar jag äta, & tillslut når jag mitt mål och har gått ner 5kg, men sen då? Vad händer sen? Man kan ju inte då börja äta igen för då kommer man ju bara gå upp igen, kanske gå upp ännu mer eftersom kroppen då inte är så van vid mat, men om man fortsätter kommer man ju bara gå ner mer &mer i vikt, vilken man kanske inte tänkt sig från början, men tillslut kanske hjärnan tagit helt kontrollen över en själv & så kan man inte sluta att inte äta. Man måste helt enkelt sluta äta och tillslut ligger man där död. Man har dött av svält...

Fattar ni poängen med min åsikt? Vad händer liksom när man nått sin drömvikt, det är ju ganska svårt att stanna där, man kommer ju liksom antingen gå ner ännu mer, eller upp igen. Så vad är anledningen till att banta? Det lönar sig ju ändå inte i slutändan, plus att det är jobbigt också... ;)

Oj det blev ett ganska långt inlägg, men nu fick jag iaf ut min tanke som jag hoppas att ni förstår :)!
Puss&Kram!

Är hemma nu (:

heey! Nu är jag hemma. Har spenderat min eftermiddag & kväll men Susanna & Erica, och lite senare kom Elsa. (haha ni kanske såg "gästinlägget" av Susanna innan, & för er som är dumma i huvudet och inte fattar, hon var oseriös ;) )Vi hade det mycket nice & trevligt :P Började med att vi va hemma hos Erica & jag och Susanna tog för av av massa kläder som Erica tydligen inte skulle ha kvar ;) Fynade en hel del :D Sen gick vi typ till Susanna, åt lite innnan vi drog ner till torget där vi köpte lite gosaker (:. Sen va vi typ hos Susanna & gjorde lite ruuliga grejser (a)

Haha, aja kom hem just & har druckit te! Imorn blir de upp lite tidigare eftersom det är Amelias födelsedag & vi ska till Grönan några stycken, sent javet men det finns ju ngt possitivt i de? Inte lika långa köer :D

Aja, vi hörs imorn eller senare! Puss&Kraam


ganska sliten jag - btw, en av de många tröjorna jag fick av Erica- JUICY!
Thank you!♥


SUSANNA IS THE SHIT!!

Hola que tall?? susanna här!!!

jag skriver här för sofia ligger å sniffar lim medans hon äter flingor genom öronen,... Jag dricker cola och rappar/rapar! vi har våldgästat ericas hem, vi knacka på fönstrena och klädde ut oss till nunnor, sen sket erica på sig av skräck! HAHAAH! Nu springer alla runt halvnäck och provar kläder! Nu ska vi bajsa i ericas vask!







PUNGPUSS!

11 SEPTEMBER - SKOLAN IDAG

Godmorgon! Det blir skolan för min del idag, tycker att mina ögon ser väldigt sjuka ut men annars känner jag mig frisk :) Plus att det är fredag idag så så värst jobbigt kan de ju väll inte bli? ;)
Vet inte riktigt vad som händer idag, vi får se, men imorn blir de troligtvis Grönan ! :)

Nu måste jag kila iväg til skolan, hörs sen :)
Puss


Målade precis naglarna också ;) blev rosa :D <3


HUNDVAKT

Japp de stämmer! Är hundvakt ikväll för farmors hund, för farmor är ute & ränner ;) hehe nej men hon är typ på nån teater eller något. Hunden är ny så den är liksom lite blyg för vårt hem ;) Skulle vilja ha en liten mopps som sprang omkring här, som va min(a) keep dreaming liksom ? :) Det här är iaf en jättesöt americansk cocerspanier eller hur det stavas som heter Lola! :)

Aja, skulle bara berätta att jag lever, nu blir det: Glass, ipren & Idol! Nu kör  vi! :D

Puss♥Kram!


haha försökte ta en bild på henne, men hon sprang iväg så fort hon såg
kameran ;) Kamerskygg?


ÄVEN EN SJUK KAN SKRATTA IBLAND...

Kollade som vanligt på idol igår, men va väldigt snurrig så ja kollade inte så noga. Men även jag brast ut i gapskratt när jag såg det här ;) Hur dåligt jag än mådde kunde jag inte hålla mig :) Så jävla roligt...




10 september - Hemma idag också.

Halloj! Är hemma idag också, känner mig fortfarande fett svag. Men jag var ändå tvungen att gå upp imorse rätt tidigt för att dels kom vår städare & dels behövde jag fixa mitt bankkonto. Så jag & mamma åkte till Mörby, fixade mitt konto, kollade lite, åt sushi, köpte glass till min stackars hals & hyrde film :) Så nu är jag ensam hemma & har just kollat på 17 again, den va faktiskt bra ;) Jag tycker om sånna filmer :) Hyrde också "En shopaholics bekännelser", ska kolla på den senare.

Nu måste jag ta tag i lite läxor även fast min hjärna är som potatismos :(, aja måste man så måste man väll? ;)

Vi hörs senare!
Puss♥


I MISS

Loggade precis in på fb & såg att erica lagt upp lite fler bilder från i sommras! Gudars vad ja saknar sommaren 2009! Det va verkligen den bästa sommaren ever, helt klart! Skulle gärna uppleva den engång till, för den var verkligen bäst :)...


Det här är verkligen en sån otroligt fin bild från i sommras :)
Åh, fan va ja vill tillbaka!

De här två låtarna spelades om&om&om igen hos migg & erica i sommras!


Damien Rice - 9 crimes (lite anorlunda varison men annars)

Markoolio - Sola & Bada i Pina Colada


Sofia "bblommans" Bloggfixaren?

Hallå igen! Min hals är något bättre nu när jag käkat ipren ett slag:) Under tiden den värkt har jag hjälpt Erica med hennes bloggdesign, så alla ni som hann klicka in på hennes blogg innan (i mitt förra inlägg länkade jag till henne) kan nu se en skillnad :) Hon verkade bli nöjd iaf, även fast den blev väldigt "basic". Jag har inte gjort headern utan bara själva designen ;) Men det var kul :D Du hittar hennes blogg i mitt förra inlägg ;)

Nu ska jag ta & kolla lite på tv & kanske sova lite. Sova=bästa medlet att bli frisk :D

Vi hörs senare! ♥


NY HEADER!

Ny header! Vad tycks? :) Var den andra bättre eller gillas denna ;)
Har fått lite idé hjälp av Erica! Tack så mycket :D

Jag är ganska nöjd iaf, men om ni har synpunkter så säg det gärna!
Nu ska ja fixa lite till, puss&kram! ♥

btw, tycker de är lite coolt att det är 09-09-09 idag :)

SJUK!

Hej bloggen, vaknade med sjukt halsont! Kunde knappt öppna munnen eller röra halsen, har typ aldirg haft såhär ont i halsen "/, så det blev stanna hemma idag & sova, och leva på te & glass. Blev så arg eftersom vi idag skulle träna för första gången med streetgruppen :( Fan! Aja, får ta & vila mig riktigt nu så jag blir frisk ;)

Hoppas ni mår bra! Hörs senare
Puss&Kram

IDOL 2009!

Hallo :D Sitter framför tv med mjukisdräkt & filt. Ska kolla på Idol, som börjar om typ 1 min ;) Älskar idol :)

Va hemma hos Amelia efter skolan, men vi hann inte sälja ngt för båda hade så mycket, men vi hade mysigt iaf :)

Vi hörs senare ! Pusspuss


8 september

Godmorgon! Har egentlien sovmorgon idag, men gick upp ganska tidigt iaf (a), har lite saker jag måste göra klart. Mår heller inte så super idag, är suuper trött & har ont lite här & var "/ not good! Så jag skulle mycket hellre ligga hemma kvar i sängen hela dan & sova :) Men så bir de inte...

Efter skolan idag tror jag jag ska hem till Amelia, vi måste ju sälja våra "pandasaker" :D, hehe :) Men iaf, då tror jag inte att de blir så mycket bloggning men vi hörs senare!

Pusspuss

Sleeptime :)

Hej!
Nu har jag just dansat i 2,5 timme :) Sjukt skönt & kul :D Hade först disco & sen "jazzfunk". På "jazzfunken" som är en liten blanding av olika danser kör vi till Day n´nite eller hur den stavas ;) låten är iaf bra, ger massa minnen från i sommras & koegrafin grym :D I love it! Är extremt trött nu, så ja ska ta & sova. Ni får sova så ott så hörs vi imorn :) Pusspuss

btw har jag hittat en ny favvolåt, älskar den :):


Erik Hassle- the thanks I get <3


Hemma med Amelia

Nu är jag hemma igen, blev en väldigt kort dag :) Jag & Amelia körde en liten oseriös intervall typ ;P hehe.

Men nu är vi hem, har just gjort cppankokor med alldeles för mycket ägg i. haha men det blev gott iaf ;)
Nu ska vi kolla på Män som hatar kvinnor och vi vågar & äta glass med massa kolasås & strössel, det är man värd efter 6 km! :D


                                                               haha vi är snyggast ;)
Pusspuss

Ut & springa


Nu blir de till skolan & springa 6km!


TIDIGT IKVÄLL

Ska nog ta och borsta tänderna nu & krypa ner i sängen, är så sjukt trött!

Går upp 07.15 imorn, suck! Vill ha helg! Aja, hoppas den veckan går lika fort som den här gick ;)

Vi hörs då!
Puss&kram!

 




Hur gör man? - Bästa förklaringen får en länkning

Kan någon snälla hjälpa mig :) är lite desperat, hehe. Hur gör man om man ska lägga in ett youtube inlägg i bloggen fast inte lägga in videon utan bara låten? Please someone, bästa förklaringen får en länkning :)

Pusspuss

YOGA!

Nu är jag hemma :) Sov över hos Amelia igår med Felicia :) Sjukt mysigt hade vi.
Vi åt pizza, äppelpaj som vi bakat och sprang runt lite utomhus och snackade en massa skit ;) Haha aja mysit hade vi iaf! Somnade väll vid typ två, & sen gick vi upp vid elva för att jag skulle på min yoga. Det var första gången idag, och det var vääldigt skönt och kul! Kan verkligen rekomenderas! Man får liksom bort alla spännigar, all stress & alla krav och bara slappnar av samtigit som man styrketränar :) Så sjukt jävla härligt :D

Så nu är jag bara hemma & sitter i en av mina rosa mjukisdräkter och tänkte bara ta det lungt ikväll. Ska ju upp och springa 6km imorn ;) hhmm, undra hur de går? ;P

Ha det bra! PUSS

Love all my dresses :) <3


5 september- INTERNETT HAR INTE FUNGERAT

Hej! Nu är jag tillbaka, har inte haft internett på några dagar... :( Men nu har jag jag typ fixat det ;)
Tänkte att jag inte skulle berätta om hela veckan utan bara sammanfatta lite kort:

ONSDAGS: Hemma hos Amelia, vi bestämde oss för att sälja pandasaker (typ som jul tidningar fast pengarna går till WWF)
TORSDAGS: Amelia var hemma hos mig & vi sålde pandasaker, 1400 kr på en timme :D Skickligt?
FREDAGS: Håkan Hellström med Elsa!

Alltså, igår efter skolan så åkte jag hem till Elsa & vi typ åt lite och gjorde oss iordning. Sen åkte vi in till stan & till Gröna Lund. Vi kom dit typ halv 6 & konserten började inte förns 20.00 men efter klockan 6 så fördubblade dem priset ;) Så vi var där, stod i kö i onödan, för det visade sig att vi som skulle köpa biljetter inte hade behövt stå i kö ;) Aja, vi kom in iaf & så gick vi runt lite där, trängdes för att komma längst fram, vilket vi gjorde, men vi ångrade det snabbt! Hahah det var så sjuukt mkt folk och så sjukt trångt så när man stod längst fram så liksom stod på varande och fick knappt luft. Så när vi stått där en timme gick vi ut och tog lite luft & sen när konsterten började stod vi typ längst bak ;P hehe, men man såg ändå lte (typ inget) men vi fick luft :D haha. Träffade sen några roliga människor, & ja var hemma typ halv elva ;)


jag&elsa







HAHA! den bjuder jag på ;)

TACK FÖR DEN KVÄLLEN ELSA! :)
(haha båda bilderna på mig var ju inte direkt dom snyggaste ;) )


BRÅTTOM !

Har lite bråttom nu så hinner inte skriva så mycket,:) lever iaf ;) <3


RSS 2.0