de senase dagarna

Nu var det ett tag sen jag skrev.. förlåt men jag har bara inte orkat.

I torsdags (14/8) åkte jag buss till helsingborg, resan var rätt trist fyra timmar tog det -.- suck. Men tillsut var jag framme och då skulle alexandra skriva ut några saker i en affär eftersom deras skrivare pajjat. Sen gick vi hem tilldom och jag & alex kollade på pussycatdolls & top modell (A) hihi ofc liksom. Sen åkte vi till bälinge , som ligger nånstans i skåne vid en sjö, där deras land är som jag har varit på varje sommar i 8 år nu. När vi kom dit åt vi typ lite och sen gick vi till "grannpojkarna" och spelade kort, haha och hade skit kul! Sen typ vid två någonting gick dom hem :)
Dagen efter fyllde alexandras morfar år så vi grattade honom och så. Se rodde jag alexandra och de så kallade "grannpojkarna" som för övrigt hette Niklas och Anton över till andra sidan där det alltid brukar vara jätte mkt folk för det är värsta sandstrandendär, men vi var helt ensamma så det slutade såklart med vatten krig och att jag blev ikastad av med kläderna på & allt. Sen rodde vi tbx dygnblöta & kalla (A) och åt lunch och sen tränade vi yoga, hihi jag suger på det "). Sen åkte dom hem för dom dumskallarna skulle på malmö festivalen :(
Så då var jag & alex kvar där med hennes familj och hade jätte mysigt. Vi spelade kort på kvällen. Sen på söndagen åkte jag flyg hem, och det känndes som om det gick jätte fort eftersom jag hade åkt fyra timmar dit och det tog en timme hem med flyg :D Sen den här veckan har jag varit hemma bara och igår (onsdag 20/8) var jag först istan med elsa och sen åkte jag hem, hämtade lite grejer och sen åkte jag tbx till stan och träffade min brosas gudmor som är mammas kompisar som är jätte snäll, vi åt på en resturang och jag åt råbiff tll förätt !!!!! haha det var faktiskt gott! Sen åt vi lamm och kalventêkot otill varm rätt och nån chokladgrej till efterrätt. SJukt mysigt hade vi det !

Idag har jag haft mentorsamtal. Typ som ett utvecklingssamtal fast före skolan börjar. PÅ MÅNDAG SMÄLLER DET!

STHLM`s dag 08-08-08

Hur kan man längta bort från ett sommarlov? Hur kan man längta till augustis slut, hur kan man längta efter att börja ta tag i allt igen & börja gå upp tidigt? Jo för att fan vad jag läängtar efter alla kompisar! Det är faktiskt hemsk var länge jag varit utan er, typ bara sådär 5 veckor.... "/ vill faktiskt hem nu :)

Igår var jag väldigt "huslig" hah jag lagade först lunch och sen bakade jag extremt stora och goda bullar (AA) mhihi.
Men idag har jag typ bara slappat och faktiskt spelat tv-spel med min lillebror (A) haha, men nu är tre killar & deras päron här på besök. De är typ de killarna som jag hade som "barndomsvänner", skitkul att träffa dem igen :D

Skriver mer nån annan dag , för nu är jag trött ;)

Pussiluss
BBLOMMANS


Den som spar han har?

Hej hopp!
Alltså ska solen aldrig komma fram igen? Det  var ju just värsta sommarhettan och nu helt plötsligt bara regn, kyla och rusk. Usch usch. Var på smögenbryggan idag och fikade med mamma & storebrosan ") det var jätte mysigt tills det (som vanligt nu då) började regna, blåsa och fy vad kallt det blev! Innnan vi gick hade det iallafall varit litelite sol, men rätt så varmt så jag hade bara shorts och en tröja på mig så gud  vad jag frös! Älskar värme - hatar kyla.
Sen var vi på en massa äffer där och en hette "girls" och där provade jag världens, och då menar jag världens snyggaste och skönaste tröja! Den var vit med dragkjedja och en stor luva, och ett snyggtmärke och vid armbågen hade den värsta grejen som såg ut som armbågsskydd (AA) haha. Det var märket polo och den kostade 1245 riksdaler, så tyvärr den blev inte min idag "(

Slänger kanske in ett inlägg sen !
Kraamiis
Bblommans

Hej, goddag & godnatt

Ny blogg - IGEN ! Men den här gången ska jag försöka hålla mig fast vid denna blogg ")
Idag har jag typ slappat mkt, det har varit mulet hela dagen fast lite sol på kvällen här på "västkusten" . Var på Soten på eftermiddan & fiskade krabbor med lillebrosan, haha jag är livrädd för dem och vi hade ingen hink så vi la dem i plastmugar men då kravlade de sig upp hela tiden "/ det var läskigt, jag tänker hela tiden på att de ska nypa mig, men det har som tur var aldrig hänt :)

Nu har jag varit här nere i snart fyra veckor - alltså en månad, och nu börjar man längta tbx lite efter kompisarna & skolan och en helt ny höstgarderob som ska fyllas :D Jag bara älskar hösten då man får fixa fram härliga mjuka koftor att svepa in sig i och köpa nya stövlar och allt annat nödvändigt (och onödigt) som ska fixas och donas. Hösten är verkligen mysig.

Nu måste jag fixa lite grejer innan jag släcker, skriver kanske ett till inlägg sen om jag hinner, fast jag tror att jag sommnar. Hahah, men om - GODATTT !



Är du lika taggad inför hösten mode som "the olsen twins?"



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0