Gott nytt år!

Kom på att jag hinner nog inte skriva vid tolvslaget så jag skriver nu istället! Vi hörs puss på er!


Iriishis & meee!
Nu är 00-talet snart slut. Hoppas ni haft lika underbara tider som mig, med extremt blandade känslor & händelser :)


1,5 TIMMAR KVAR!

Mätt & gla avslutar ja nu denna dag. Haha, nej verklign inte :P försökte vara lite finurlig med ett rim ;) Jag har ett mål av ett antal inlägg jag ska ha skrivit innan 2009 & nu har jag det här & ett till! Så jag håller mig lite upptaterad nu.

Är sjuukt mätt! Har just smällt i mig en halv stor hummer & en liten soppa. Proopporrooopmätt! Men shit vad gott det var!
Så nu här det väll bara den lilla efterträtten kvar ;) hhöhö.Sen får vi see, vi drar nog ut lite, men det är så förbannat kallt! Det är seriöst 13 minus ute! gaaaah!

Nu ska jag vara lite social mot min vän, som iochförsig också bloggar men men :)
pusssss

NYÅRSFIX

Tjoho! Jag & Erica va precis nere vid "city" här & kollade på värsta fyverkeriet som typ alla i hela staden kollade på. Det var mysigt men idiot som man är tar man upp kameran precis när när det är slut ;) hehe. Menmen, det som är bra med att vara idiot är att man lär sig ngt nytt varje dag som erica sa. Haha!

Nu gör vi oss snygga för att göra natten och stan! :D whiiihooo!
puss!

31 DECEMBER - NYÅRSAFTON

Idag är sista dagen år 2009. Känns lite weird faktiskt. Imorn kommer 2009 aldrig finnas mer. Hmm, skumt att tänka så ;) 2010.

Jag gick upp tidigt imorse. Okej jag gick upp halv elva, men det är tidigt för mig för jag har gått upp 2/3 den senaste tiden. Håller på att göra iordning lite för ikväll, när vi först ska ha våra familjekompisar här. Så nu har jag städat rummet, satt in fina bilder i ramar, kollat på mysteriet på greveholm med lillebror (gammal julkalender), duschat, smörjt in mig med massa body butter, ätit, och tja det är väll vad jag hunnit med. Ska snart åka och hämta levande hummrar. Eller jag ska inte göra det, utan min familj ska. Men det ska bli lite läskigt, koka levande hummrar ;)

Har faktiskt suttit & hållt på lite med en årsresumé 2009. Kanske sätter upp den här ikv :)

Puss!


Ex på ett litet piff i mitt rum :)
En blid från i sommras <3

LANDET

Hej ho i stugan! :D Nu är jag på mitt landställe i Bohuslän. Det är därför ja inte skrivit så mkt ;) Åkte i söndags först till Skåne, till det lilla lilla samhället Bälinge. Det är mina kusiners landställe så vi hälsade på dem :)

Men nu är jag här i Kungshamn, och det är här jag ska fira nyår! Just nu är det rätt dött, men typ idag kommer alla göteborgare! Och imorn kommer Eriiciss! Så då blir det nog inte så lungt nej ;) jippie! Skulle inte klara av ett lungt nyår :P hehe.

Aja, nu lyssnar jag på musik från min nya ipodhögtalare och försöker skriva lite bra saker, men ja känner att det bara blir en massa ointeresant babbel :P menmen :)

skriver mer sen puss på er!


såhär snygg & omsinkad är man på mitt land! *HOOOST*


God jul i efterskott... typ ;)

Är väldigt nöjd med julafton iår :) Det var extremt mysigt och jag fick väldigt mycket julklappar som jag ville ha.

Nu håller jag på att fixa mig lite, ska snart iväg med mina bröder och kolla på Göta kanal 3 :) Det ska bli mysigt, tror den har premiär idag. Övrigt så är jag sjukt trött idag. Satt uppe igår och kollade på O.C säsong 3 som jag fick i julklap :). Och jag är såå mätt! Känns som jag ätit för ett helt år nu. hehe

Vi hörs senare! Puss



23 DECEMBER :)

Hoho! Jag orkar inte riktigt skriva de här meningarna "nu va det länge sen ja skrev" & blablabla... utan ja skriver nu istället! :D

Så jävla skönt med jullov asså! Och imorgon är det julafton. Känner mig som ett litt barn igen, är lite pirrig i hela kroppen (a) hihi. Gick upp klockan nio imorse och kollade på Polarexpressen med lillebror. Det var mysigt men ändå ganska tidigt.. ;) hehe.

Nu ska jag ta & klä på mig! Ska även skärpa mig och skriva och inte hoppa av & in så här!
PUSSSS


I love the snow!



RSS 2.0