KNASKNASKNAS=en liten bloggpause ;(

hej hej :) Mitt internett har varit helt knäpp den senaste veckan, och jag ska precis flytta så det har varit lite rörigt att hinna med bloggen ;( Men nu funkar den entligen :)

Men hmm, nu kom ja på att jag flyttar iövermorgon och då kommer internett att vara avstängt ett tag så då blire inge blogg heller. Aja, får försöka i skolan :)

Så det blir en liten bloggpause ett tag, bara under flytten. Sen kommer jag tbx back on track ;D

Pusss!

 

btw, har fått mina läsglasögon nu :)
 Det blev ett par Gucci. Så här har ni glasögonormen hlet osminkat
och ett knä som kom förnära kameran så de ser helt cp ut ;P

Hörs om ett tag :) (om jag inte fixar min minimini dator i skolan :))
Stor puss!


KÖPTE NYA JEANS IGÅR :)


10 JANUARI

Hej på er :) Förlåt för att de inte blev någon bloggning igår, hade inte den tiden... "/. Först åkte jag till stan med mamma och köpte lite grejer, mest till pappa för han fyller år imorn. Sen va vi på en resturang med pappa & Johan, jätte god mat! och sen såg vi på Hamlet. Det var med Gustaf Skarsgård och den var faktiskt bra :) Han spelade vääldigt bra. Och det blev jätte mycket mer stämning för Stellan Skarsgård (hans pappa för er som inte visste) satt 2 rader framför oss och tittade. Jag vet inte varför men det blev mer stämning på nått sätt, att hans pappa tittta på liksom :P

Idag skulle jag egentligen på nått födelsedagsfirande till pappas typ syssling, men jag orkar inte. Har mycket att göra och då orkar jag inte mingla runt bland massa folk. ;) Så det blir att vara hemma med en massa saker att göra :)

Nu blire luunch! pusss


HEMMA!

Nu är jag hemma! :) Skönt efter typ 6 timmars bilresa "/. Och det gjorde det ju inte bättre att man åt på Mcdonalds till lunch och pizza till middag :P hehe tjooockis!

faan va kallt det äär! nu måste jag gå och ta på mig något mer!

vi hörs sen! pusss <3

HEMFÄRD

Godmorgon! :) Klockan är 08.12 och jag är vaken! Fast det är egentligen för att vi ska tbx till stockholm idag, men ändå :) Och jag drömde en jätte konstig dröm som gjorde att jag vaknade av mig själv klockan 7, då jag skulle gå upp (!!).

Så nu ska jag städa mitt rum & packa det sista! Ska även leta efter lite låtar att ladda in på ipoden :)
Det blir nog ingen bloggning idag. Ska sitta i bilen. Men vi får se när jag kommer hem, annars skriver jag imorgon!

Ha det bäääst! pussssspusss


Två morgonpigga bilder on moi! Hahah, ser helt störd ut på båda xD


blogg.se har inte fungerat idag

Hej på er.  Blogg.se har strulat hela dan så jag har inte kunnat skriva. Har ändå inte gjort så mycket nytta idag så det gör inte så jätte mycket ;) Har typ bara: varit social mot grannarna på fika, designat kläder till dansen, gjort sönder 2 glas och spillt ut cola över bordet och bråkat med familjen.

Inte så kul da, huh? Det är lite jobbigt, för hela lovet har varit jätte mysigt här och allt, men så nu, sista dagen bråkar vi. Mest med mamma. Men det är ingenting hela internett ska få veta utan det räcker med dom orden.

Förlåt för det jobbiga inlägget men jag är inte på humör just nu :(
puss

NATTINLÄGG

Jag vet inte riktigt om jag ska säga godnatt eller godmorgon. Klockan är 02.17 men ja orkar typ inte sova. Jag vet att jag kommer vara super trött imorn men det känns som om jag bara vill vara vaken helt enkelt!

Juste, måste bara säga att filmen jag såg idag: Alvin och gänget 2 var galet bra! Jag skämtar inte men det är typ min nya favvofilm ;) Jag hade typ rysningar hela filmen och grät! Fast jag gråter ganska lätt till filmer. Fast mer när det är gulligt än sorligt, vilket det var i den här filmen. Plus att dom är så sööta !:)

Och efter maten idag kollade ja på "mysterit på greveholm" igen. Gammal julkalender från typ 1996. Det är verkligen julens film. Jag gav den till min lillebror i julklapp och nu är vi helt kära i den :)

Sen efter det kollade jag klart på the o.c säsong 3. Har kollat på det varje kväll sen vi kom hit typ ;). Det är såå sorligt i slutet, man vill bara... tja jag vet inte men det är sorligt :P :)

Ojj, det blet ett ganska långt inlägg. Det var inte tänkt så, men nu tar mitt bateri till datorn snart slut och jag borde fundera på att sova ;)

Vi hörs imorn! (eller ida blir de ju ;) )
pussss

6 JANUARI

Hej hopp :) Idag har ja faktiskt ätit frukost och inte bara lunch ;) hehe, *stolt*. Men det är för att jag & familjen ska på bio idag: Alvin och gänget 2. Jag har sett reklamen och den verkar bra. Jag älskar disneyfilmer :D!

Så nu ska jag ta och sminka mig och sätta på mig något varmt. Det är 15 minusgrader  och blåser 10 s/m!! Fast jag såg att i Stockholm är det 22 minusgrader, men ändå, det blåser inte lika mycket där. Sviiieenkaalllt!

Poooss!


Alvin & gänget!


NYÅRSLÖFTEN 2010

                                                  Sent I know, men bättre sent än aldrig :)
                                         


                                                                         2010  here I come ;) :D


5 januari

Hej :) Jag sover så himla länge här! Varje dag nu så har pappa kommit in vid ett och sagt nu är det lunch. Men det är skönt att kunna vila ut sig innan skolan börjar :)

Sitter fortfarande i pyamas, ska ta och klä på mig snart och göra något av den här dagen ;)
Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det blir nog en väldigt lugn dag idag.

men jag SKA skriva mer idag ! :)
Puss

BLEV INGEN BLOGGNING IDAG "/

Hej, förlåt för att det inte blev någon bloggning idag. Blev väckt vid ett för att äta lunch. Efter det skulle jag precis skriva ett inlägg, men då var en elektriker här som stängde av all ström så att internett inte fungerade "/. Liite inrriterande ;) Sen va jag på en promenad. Först runt i naturen och sen ner till city :D Det var typ helt vindstilla och en jätte starksol :) Melike! Sen va jag då nere på "city" och köpte lite nödvändiga & onödvändiga grejer:)

Nu har jag precis kommit hem från grannarna. Vi va på middag där. Så nu proppmätt och belåten ska jag ta och hoppa i säng.

See yah! Godnattt!


Lite av dagens shopping:
Frida vinterspecial
Mineralpuder
Nagellack
Kom också på att jag provat ut glasögon! Ska nämligen få läsglasögon ;)
Men jag tog bara hem för att se. Ska kolla mer när jag kommer hem till Stockholm vilket är på fredag.
Så ja lägger upp bild på de när ja bestämt mig :)


FÖRLÅT GUD

Förlåt Gud. Men det där var en sjukt seg gudstjänst! Jag har typ aldrig behövt anstränga mig så hårt för att inte somna. Jag satt bokstavligen och nöp mig själv i armen. Det var en präst som var extremt gammal och sa inte ens välkomna utan började det hela med "låååt oss beee" typ. Det var sjukt segt!

Aja, jag  var där iaf ;)

Har just ätit hummersoppa. Trodde inte att det skulle vara så gott med det var riktigt gott :) Och nu ska ja snart till grannarna på fika. Oboy jag kommer blir fet!

Hörs sen ! puss

SÖNDAG 3 JANUARI

Godmorgon :)
Mitt internet slutatde fungera igår, därför kunde jag inte skriva.
Men jag var ute och gick en promenad med mamma, pappa & lillebror och sedan kollade jag på Sagan om kungens återkomst förlängda versionen av pappa. Vi såg inte hela, men det var bra. Fast jag somnade :P hehe.
Min brosa och hans kompis hade jort maten: Tacopaj & Panakota. Det var muums! :D

Eftersom jag ska konfirmeras i sommar så måste jag gå i kyrkan 10 gånger tills typ April eller nått. Och jag har bara gått en gång så det är dags att gå. Därför är ja uppe nu, för jag ska till kyrkan ;) hhi.

Vi hörs senare! puss


Utsikten här med all snö :O)


Lämnar hjärtat i snön


2 JANUARI

Godmorgon :)
Vill börja med sorry för mina emotinal inlägg igår, det blev lite jobbigt ett tag bara... "/

Mitt rum är inte fräsht nu asså. Igår satt ja & erica och först tittade på massa parodier och pissade i brallan av skratt. Inte bokstavligt talat asså ;) Sen blev vi lite söt & salt sugna så vi gick ner och plockade med oss ett lager att äta och dricka vilket blev: aladdin ask, chips, kakor och varsin kopp köttbuljong! :D haha. Det var faktiskt gott med buljong, det var liksom salt och smakade typ nudlar ;) Sen kollade vi på Twilight. Erica hade inte sett den än så vi såg den. Men jag har sett den så många gånger nu så jag såg alla detaljer & förstörde hela filmen med mitt garv ;) Jag såg typ filmen från en rolig sida nu :P hehe. Så nu är mitt rum fyllt av chipspåsar, chipsrester, kakor, choklad, allmänt skräp, och en massa papper! inte färscht ... ;)

Nu ska jag gå till apoteket och köpa nässpray. Har blivit förskyld "/
puss

LÅTEN


Possibility - Lykke Li

Den passar bara in så himla bra just nu. Älskar den. Hatar det


JÄVLA HELVETE!

Jag måste få skriva av mig lite... jävla fan helvete! Jag vet inte ens om jag är arg, ledsen eller besviken. En blanding! åååå faaaaaan varför!?!!?!?!? asså det går inte att förklara faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
Kan inte skriva vad det är men jag är sjukt ledsen nu iaf. Eller jag är inte ledsen. Det går inte att förklara. F-A-N



MYYYS!

Vi har det såå mys här! Vi har inte gjort oss iordning än, utan sitter vid våra datorer och lyssnar på musik. Vi ska snart titta på Eva och Adam! hihii, det kallar jag myys!

Bajs&pyss på er!


eva & aaaadam! :D


NYÅRSBILDER

Blev inte alls många, men här är några få från tolvslaget :)




1 JANUARI 2010

Nu är det 2010! Ett nytt år med en ny start :)

Vi gick upp för typ 2 timmar sen. Sen har vi ätit lite och typ pratat en massa skola med mamma. Typ all stress och sånt hur vi ska klara av detta år med så lite stress som möjligt ;) :)

Men nu ligger vi här i varsin säng, med varsitt gossit täcke och varsin dator & har lyckorus i magen! Ericas kusin har just förlovat sig, sååå gulligt!

Lägger upp bilder sen från igår! pusss

RSS 2.0