"nattinlägg"

tjabatjenahallå! borde egentligen veeerligen sova nu... har sovit så lite de senaste dagarna å imorn så ska jag skriva moppeteori prov, å då är de ju bra om hjärnan inte är som överkokt spagetti!  

men nu har ja pluggat in i de sista... har redan gjort de en gång men då i slutet av provet ändrarde ja massa svar å hade sen 1 fel från att klara de... asså fattar ni 1 fråga ifrån!!! helt galet irriterande, plus att de jag ändrade hade ja rätt på frånbörjan -.-... hah aja hoppas verkligen att ja klarar de imorn!! 

jag å ercia va ju på magdans ikväll! asså shit de va grymt kul! Man stod där och lärde sej shaka å höftrörelser å allt, haha fett ballt! Man kände liksom kroppskontroll man kommer få!
sjukt kul :)

Men nej nu måste jag verkligen ta å sova... ett irriterande djur flyger runt i mitt rum just nu bara.  Men de flyger väll ut snart.. :)

Godnatt alla fina ♥


JUST NU


haha, jag försökte göra något rätt så roligt av denna rätt ointressanta dag.
Skola 8h, yeeah...
Nu blir de plugg, franska å moppeteori, har prov imorn...
senare ikväll blire magdans med ercciis!

Ciao!


the day

chacha blogggis! :D Hemma från en fantastiskt dag/kväll!

Åkte till skolan vid halv 12 för ja va inte med på gympan utan vilade axeln ... efter lite mer sömn å voltaren blev den bättre!  så sen hade vi typ inga lektioner, biologi å "al-tid" vi fick redan på att vi vunnit typ en poängjakt i klassen! ;) haha

 sen gick ja å erciiss hem till henne å lagade tortolini! sen åkte vi in till stan, hon köpte solpuder å sen gick vi till dansen!

Hade jazz med Ambra, asså helt sjuuuuuuuuuukt bra! hon va så himla härlig, å snäll å bra! Å sjukt kul dans! Den va liksom inte för svår, men inte för lätt heller så de blev lite utmaning! Helt underbart nöjd!

Sen efter dansen blev vi så hungriga så vi köpte lite wok å satte oss i en park typ vid 9! :D myyyys!

Nu ska ja sova, hörs imorn! puss

Nackspärr

Hahaha, måste nästan skratta lite åt det. Vaknade imorse och grät för att jag knappt kunde röra mig. Har fått världens nackspärr. Nu har jag tagit voltaren så de är lite bättre. Men jag måste ändå skratta lite åt de för de är idag vi har styrketest i skolan! Och de kan jag inte vara med på ... ;) rätt skönt! Fast jag har helt otroligt ont!

Men jag ska försöka få det bättre tills senare på dagen, första dansen börjar idag... jazz med ambra å de vill jag verkligen INTE missa! Men aa vi får ju se :)

Ha en bra dag ♥

Bjuder på en mys bild från igår


HEJ Å HÅ

hej hej hallå! Nu var det helt sinnesjukt lång tid sen jag bloggade. Jag vet inte varför riktigt jag slutade, det bara blev så helt enkelt. Missade en dag att skriva, då blev de jobbigt att skriva om 2, sen 3, sen 4 osv. men nu fick jag ett himla sug igen!

Allt är toppen just nu! Jag har verkligen haft den bäääästa sommaren någonsin! Jag har varit i göteborg, i kungshamn/smögen med erica jätte länge! (vi har typ umgåts 8 veckor i streck), å vi har gjort så mycket! Gått på IFK match, åkt helikopter, lisa nilsson konsert, träffat helt uuunderbara människor, gått på liseberg, haft kompisar hos oss, konfa å myyycket mer! heeelt underbart!!

Asså de konstiga är att många kommer in i en depp period nu för att deras sommar va så underbar. Men ja har typp fortfarande lyckorus i mej! Jag känner mej på tipptop å är alldeles lycklig!  Hoppas de håller i sig!

Nu ska jag ta å sova - har styrketest som första grej imorn på gympan... kuuul ♥

En utav jordens finaste människor å jag!


RSS 2.0