SJUK IGÅR & IDAG

Suck -.-


TISDAG

Hej :)
Jag gick till skolan imorse bara för att redovisa en svenska grei... men sen så gjorde vi inte de iaf så de va lite onödigt. Jag är egentligen sjuk så nu är jag hemma igen. Har galet ont i halsen och känner mig lite snuvig och svårt att andas typ. Tror jag kanske har lite pollen -.-

Hade tänkt att sova nu, men vi har byggjobbare här, så jag vet inte. Men jag ska nog kanske gosa ner framför en film eller ngt, hoppas dom blir klara snart!

Nu ska ja hitta på ngt! pussssssss


Hahah! men min webcamera funkar inte att
starta av sig själv, så ja mst ta bilder från typ när
jag skyper, eller från msn, eller från en annan
hemsida... och då gäller de att fastna i rätt ögonblick,
vilket ja inte är sååå suverän på ;P


NU PÅ LÖRDAG...

... Sticker jag & Michelle & dansar i Gävle! Lite segt att det är dan efter valborg -.-, men that´s life! Galet kul ska de bli iaf!



Så om ni känner för att se oss dansa.. kom till Gävle vettja! :D


 


MIN MÅNDAG

Hej, godag och hallå :)

Idag har jag inte mått så super.. varit väldigt trött och hängig, men ja gick till skolan för att göra en film till svenskan och sen stannade jag kvar för att jag redan missat så mkt :( Aja..

Så ikväll har jag bara tagit de lungt och kollat på Rapunzel, en barbie film (! :D) och tittat på resor till paris och USA. Ska åka till Usa i höst för mina kusiner ska flytta till Boston, och jag och mamma ska åka till Paris :)


Haha bara för att jag är sååå konstnärlig!:D
aja, jag älskar Paris!


Jag & min käraste vän "Balli" idag! :D

pusssssssss


HOROSKOP 26/4

Det finns ingen anledning att sväva på målet idag. På ren viljestyrka fixar du det mesta. Ditt nätverk betyder mycket just nu.

Stämmer!

SÖNDAG KVÄLL

tjaa på er! Har inte varit så rolig dag idag... sov till 1, och sen har jag pluggat och kollat på G-force med Gurra ;)

Nu försöker jag att fixa ett filmprogram, som jag behöver till Svenskan imorgon men det går inte så jättebra :S skulle egentligen vilja sova nu, men jag måste fixa det här + att jag sen måste läsa massor av en engelsk bok, som jag också ska ha gjort tills imorn. suck -.-, lär väll somna vid typ 12 idag :(

Aja, tänkte bara säga att jag lever, hos Sofie igår var det suuuper! bilder snart :)

pusssssss


Min webcamera funkar inte, så ni får den här från Påsklovet. Haha ja tkr den e häärlig! :D


NU DRAS DE!

Ha en underbar kväll, för de kommer jag ha! puss


Sjukt taggande låt!


UPPE IGEN?

Tjoba!

Nu vare ett tag sen. Jag vet inte riktigt varför jag har sånna här pauser, älskar egentligen att blogga och skriva av mig, men det kanske är för att jag har så mkt att göra hela tiden så att bloggen kommer åt sidan. Men nu vill jag blogga, och ja ska försöka allt jag kan :)

Vem orkar läsa om 1 månads liv..? ingen? ne ja trodde väll de ;) så vi kör rakt vart vi är just nu.

Snart ska jag åka med mamma och handla ny mobil tror jag.. mitt amonomang har gått ut så jag kan inte ringa eller smsa :( sen ikväll blire födelsedagsfest hos Sofie ! :D

Nu ska jag fixa rummet...
PUSSSS


RSS 2.0