31 augusti

Godmorgon! Sitter här och lyssnar på "two beds and a coffee Machine" med Savage Garden:) Den är så otroligt bra. Fast nu blev det the killers :)

Har ni sovit gott? Det har jag, fast skulle gärna sova lite till ;) Men aja, det är väll bara att bita ihop denna måndag, som faktiskt är den jobbigaste dagen tror jag. Har så många lektioner.

Slutar 16.10, hemma typ 17.00 & sen klockan 18 åker jag till dansen och kommer hem typ 21.30 ;)
That´s my day! Din?

Ha en super dag :D  puss&kram


AMELIA & SOFIA POWER

Halloooo! Har varit hos Amelia hela dagen igår, plus natten och hela idag :) Så jävla otroligt mysigt har vi haft det :) Kommer lägga upp lite bilder sen, men berättar lite med ord också:

Kom dit & vi typ pratade ganska länge, sen kollade vi på Marry Poppins :) Vi är real disney fans! haha.
Sedan tog vi varsin ball sparkcykel & cyklade ner till torget & sen vidare till pizzastället och köpte pizza. Sedan skulle vi frakta hem pizzan på sparkcyklarna? hur vi tänkte då vet jag inte ;) men iaf, vi hade allt i en påse fast pizzorna låg på tvären så allt innehåll ramlade ut, plus att vi hade köpt en kebabsås till som tappade locket och ramlade ut :P hahah. Aja, det var gott iaf :) Sen så åt vi Ben & Jerrys & kollade på date movie (vi trodde de va värsta romantiska komendin, hehe men de va de inte ;)), & efter gjorde vi te och åt chips framför Con Air. Skit mysigt! Sen pratade vi till klockan 6 och somnade då ;) hehe , men vi hade verkligen sjukt mycket att prata om :D

Så snart  ska Johan hämta mig på moppen, & jag måste göra lite skolsaker, har läxa över helgen? aja.
Lägger upp bilder sen :) Puss!

VILL DU HA FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG?...

...Då ska du gå in på den här länken nedan & registrera dig :) Just nu får du 300 gratis poäng vilket är garanterade 100 besökare :) Så vad väntar du på ! Registrera dig nu! :D

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=bblommans


29 augusti

Godmorgon! Jag är en riktg morgontrött person så jag vet att det kanske är typ godeftermiddag för vissa, men för mig är det nu Godmorgon :) Sitter nu & äter frukost och checkar bloggen :) Pappa & lillebror är inte hemma, dom är typ på lådbilslandet tror jag det heter. Jag var där när jag var liten. Man får liksom ta en bil, den är liten & går på riktigt som man får köra i banor och sånt. Sen får man även stanna och tanka :) Nu är jag förstor för det ;P haha men dom skulle iaf dit idag & vad jag kommer ihåg det så tyckte jag om det extremt mkt. :) Vet inte riktigt vart min storebror är, han kanske sover, haha verkligen inte morgonpigga familjen här inte ;)

Nu ska jag ta och klä på mig lite och ringa Amelia :)
Ha en riktigt bra dag !:)
Puss&Kram

DET HÄR BETYDER ALLT

haha, kom inte riktigt på vad jag skulle skriva som rubrik & då kom jag på att det är verkligen rubriken som är viktig. Det är ju typ den man dras till, & bilder förstås :)

Men iaf, så det är inget i inlägget som betyder allt utan "rubriken betyder allt" hänger ni med? :)

Har iaf precis kollat klart på filmen, tycker verkligen om dom filmerna. Fast jag somnade lite på slutet plus att jag kom på vissa scener jag inte har sett eftersom jag senast såg dem när jag var yngre och då fick jag inte se vissa scener ;) hehe

Så nu ska jag ta & borsta gaddarna, får se vad som händer sen, om jag somnar eller är vaken ? :)

EN FRÅGA: Tycker ni att jag ska byta header?

puss!


Jag just nu osminkad... ;)


And da movie ! :D


FILMKVÄLL

Nu har jag kommit hem från träningen. Jag & Michelle gjorde klart vår "streetpar" :) Det kändes väldigt bra, så nu blir man ännu mer taggad inför terminens första tävling som btw är 26/9 :) Ska bli skitkul! :D

Har precis duschat så nu ska jag ta och äta lite middag och sedan ska jag kolla på Sagan om ringen med pappa :) hehe men känner mig lite nere så orkar inte åka iväg någon stans, så det blir en lugn filmkväll här hemma helt enkelt :D

Lägger kanske upp en video sen på mitt och Michelles coola steg vi kommit på själva ;) Fast det är riktig disco ;) hehe

Puss, ha en mysig fredagskväll!

TITTA VAD JAG FICK HEM IDAG! :D

En ny rosa juicy couture tracksuit! I`M HAPPY!





I just love it!


Hemma!

Hallå! Har precit kommit hem :) Slutade 14.45 men sen åkte jag till brorsans praoplats, mcdonalds ;) & åt lite där.
Sedan efter det åkte jag och tog ett kort till mitt ID. ;) Blev ganska nöjd, var oförberedd på två av bilderna för jag fattade inte riktigt ;P hehe. Aja blev iaf ganska nöjd somsagt :)

Nu är jag hemma & ska snart iväg & träna inför tävling :D tror det blir blandat street&disco :)Senare ska jag kanske träffa Amelia :)

Ska snart också lägga upp vad som trillade in i min brevlåda idag :D
Vi hörs senare! Puss

28 augusti - FREDAG!

Jippie, fredag! :) Sköntsköntskönt!

Sitter & kollar på the voice nu, ska snart gå till skolan fast jag har typ en kvarts sovmorgon så ska gå lite senare ;)
Sitter också & funderar på om jag ska gå eller åka buss, för se :)  Tror jag går... :)

Vi hörs senare!
Puss


Kom hem från skolan just - javet, sent!

Okej inte riktigt kanske, men iaf för en timme sen. Va på Pavven sjukt länge :)

Dagen har gått sjukt fort! Har typ bara haft sköna lektioner ;) Eller okej inte alla, men t.ex. i slutet hade jag slöjd och hemkunskap :) Mysigt! Men på hemkunskapen hann vi inte göra så mycket för brandlarmet gick ? typiskt :P men vi gjorde fruktsallad & glass (glassen var färdig :P) men det var gott! :)

Okej nu ska jag förklara varför jag har ont i tungan som ja lovade att berätta ;)
Igår så va min gympa lärare lite koko, så vi fick i spöregnet KLÄDSIMMA!!!!???????? skiiitjobbigt, och fruktansvärt kallt! Plus att jag hade ryska efter det så jag var så jävla kall så jag köpte en varm choklad :) Men gud så varm den var! Brände mig så sjukt på tungan så nu har jag stora brännsår på tungan :(

Det var den lilla historien det :)
Nu ska jag göra mig iordning för att dansa. Balett ikväll 21.00-22.00, vi hörs nog imorn eller senare ikväll! :)

Pusspuss

JÄTTE DÅLIGT SAMVETE!

Hej & fötlåt att jag inte skrivit! Har jätte dåligt samvete... :( Ska ta och fixa min handdator också så att ni får mer upptatering på dagar och sånt :)

Men nu ska jag iaf snart till skolan, sitter här klar och har jätteont i tungan ;P

Berättar mer sen för nu säger min dator att den måste stängas av :S ajja

puss!


idag... :)

Svar på kommentar! :)

Den här kommentaren fick jag härom dagen :)
Katie om BACK FROM SCHOOL:
Vad roligt med dans. Jag skulle verkligen vilja kunna dansa ordentligt och inte bara det man gör då man är på krogen :P
Vad pluggar du för något?
Först och främst vill jag bara säga, vill du börja dansa, gör de! :) Dans är verkligen inte som fotboll som man måste börja på när man är 5 år för att "platsa i laget" utan dans kan man börja på när man vill liksom :) Det spelar ingen roll, se bara till att hamna i en grupp som är i din nivå så löser allt annat sig :D
Och sen ska jag bara inflika att jag pluggar inte något, jag är bara 14år och har precit börjat 8;an. Så jag "pluggar" inte dirket något ämne utan jag går fortfarande i grundskola :) Har heller ingen riktig aning om vad jag vill plugga sen ;)

Ha de bra! :)

25 augusti

Godmoorgoon! Inatt sommnade jag också jätte fort, helt otroligt skönt att jag somnar fort nu, hatar att inte kunna sova :)
Men jag drömde nån konstig dröm om att jag inte fick handla saker i Göteborg, men jag fick i stockholm för att jag typ gjort sönder en bank ;P haha, aa vet inte så mycket mer men det var väldigt konstig ;)


Händer idag? skoola, har bara 4 lektioner så jag slutar 15.10. Har väldigt sköna lektioner också: Svenska, bild, idrott och so :) Inte så jobbigt va?

Outfit kommer senare :)
Ha en gryym dag!
Puss!

SOV DAGS!

Hej! Har just kommit hem från dansen, det var ju två 2 och en halv timme (två olika pass) utan pause. Först disco och sen jazzfunk. Men det var inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara :) Efter discon kände jag mig liksom bara mer sugen på att dansa. Det var en härlig känsla! Eftersom jag trott att jag skulle ligga på marken och dö av trötthet så gjorde jag inte det utan orkade :D jippiee! hehe :)

Nu är det dags för mig & ta och sova, har sovmorgon till 09.30 imorgon men är iaf trött och jag ska börja komma in i en rutin när jag inte går och lägger mig så sent :)

Sov så gott ni söta (alltså alla ;P )
Pusspuss


hihi en liten bild på mig från vårshowerna i våras ;)

BACK FROM SCHOOL

Hej! Nu är jag hemma från en lååång dag ;) Slutade 16.10 så nu känner jag mig helt slut! Plus att ja ska dansa i 2 och en halv timme ikväll, UTAN PAUSE!! Hehe liiiiite jobbigt, aja det är väll bara att ta den smällen och skylla mig själv att jag älskar att dansa :)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, måste göra mig iodning och äta :)

Pusspuss!

24 aug - uppe med tuppen igen

Godmorgon! Nu är man uppe med tuppen igen, alltså gå upp typ halv sju ;)
Men jag hade rätt lätt att komma upp idag, det berodde nog väldigt mycket på att jag gick och la mig typ 21.00 igår ;) Det var skönt!

Så nu är jag typ klar med det mesta, ska göra lite smågrejer nu bara :)
Vi hörs sen!
Pusspuss

Tidigt ikväll

Hej hopp! Sorry för dålig upptatering denna helg, ska bli bättre :)

Men det har typ inte hänt nått idag, så om jag skulle skrivit skulle de bara blivit tråkigt så det är bättre att ni får färre roligare än många tråkiga ;) Har typ bara bakat, städat, varit hos grannarna och duschat ;) inte så kul ha?

Aja, nu ska jag iaf ta och natta mig själv, behöver tidig sömn ikväll:)

Godnatt, sov så gott!
PUSS

OMG!

OMG va bara tvungen, jag älskar twilight & allt som har med twilight & göra, kolla det här!:)

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD




23 augusti -

Godmorgon! Vaknade av att nån ringde mig angående en anonns jag har lagt upp på blocket. Det var vid typ halv elva så jag var lite trött eftersom vi kom hem halv tre igår från kräftskivan "/ , aja så äre :)

Kräftskivan var iaf väldigt mysig, vi var hos mina nya grannar & dom är jättetrevliga, vi pratade lite barnvaktsjobb, för dom har två killar som är typ 7 & 4år, som är såå söta och jag älskar ju barn så blev glad när vi började prata om att jag kanske skulle vara barnvakt :)

Sen lite senare gick jag hem till Jossan en stund (hon bor ju 5 meter från mig) och vi typ gick en sväng, & satt på hennes studsmatta och pratade, mysigt! Sen vid 23.00 gick jag tbx till kräftskivan och stannade där till halv 3 ;) hehe, men det var faktiskt väldigt mysigt :)

Aja, nu ska vi väll ta och klä på oss & se vad vi hittar på idag!
Vad ska ni göra?
Pusspuss

p.s btw, är ni intreserade av att köpa danskor eller vanliga gympaskor, kolla in min annons på blocket! :)

Om igår! :)

Hej hopp & förlåt att jag inte skrivit. Hade fullt upp hela dan igår & när jag kom hem somnade jag på en sekund.

Så dagen började med att möta klassen, kändes lite konstigt men kul att se alla igen :) Shit va alla blivit långa säger jag bara. Sedan så åkte vi in till Rålambshovsparken som ligger på Kungsholmen & va typ där lite och spelade brännboll ;) Sen gick vi till Smedsuddsbadet och badade och åt matsäck, skit mysigt!


Vid 13.00 åkte typ alla hem, förutom; jag, susanna, elsa & amelia. Vi åkte in till odenplan för att möta Kristofer! En kille som jag kännt sen dagis men nu var det yberlänge sen man träffade han! Men innan vi träffade han fikade vi på ett mysigt café, coffee house by george, & sen kom han och vi gick hem till han :) Han bor i en skitfin lägenhet vid typ odenplan:)

Söta Amelia  och Elsa! :)

Min fina Susanna & höhö ja, inte en så söt bild på mig ;)


hemma hos Kristofer :)...

... och som vanligt kunde jag inte sluta skratta ;)

haha jag & amelia med Krisofers roliga hattar :D

we know the pose...*NAAAAT*! haha

vi hade kul....

... och hahahaha lite mer ku! ;P

såå söta :O)

hmmm, fråga inte vad vi gör? ;)

hahh :D

all I can say... HAHAHAH!

Sen när jag varit där ett tag och fått några rejäla goda skratt så tog jag bussen mot Vaxholm för att åka till Laisings på en "kick on" fest eller vad det kallades, typ alla som tävlingsdansar & deras familjen va där på en liten förfest innan terminen eller jag man ska säga ;P Aja, mysigt iaf :)

Efter det åkte jag hem till Elsa med Amelia, Susanna och Erica. Va inte där sålänge men ett tag iaf och det var jättemysigt :) Vet inte riktigt vad vi gjorde hehe, vi typ bara myste och pratade :)

Ikväll blir det kräftskiva med grannskapen (eller ja, nästan hela, dumma som dom är har dom inte bjudit hela, vilka för mig är dom viktigaste :S!!! )
Vi hörs! PUSSS

21 augusti - utflykt (:

Godmorgon! Idag ska jag på typ utflyk med klassen, haha typ för att "mjukstarta hösttreminen". Vi ska till nån park i stan;) Det ska bli kul att träffa alla igen också. :) Så nu sitter ja här nästan helt färdig & snuvar, har blivit såå förskyld! Typ hostar, harklar & snyter mig hela tiden. baaaajs liksom, hehe;)

Aja, hoppas ni mår bra? Nu ska jag göra klart det sista :) Behöver iaf inte åka buss för Ericas mamma är så snäll & skjutsar oss (mig, Susanna & Erica) Tack för det ! :D


Dagens (bilden gick inte att vända, men ni får väll vända på datan elr nått ;P ):
Linne: Bikbok
Shorts: Typ hm?
Lila tjocktröja: H&M

kraam!

En såkallad vilodag

Hallå i stugan igen :) Jag är seg & trött, har typ inte gjort något idag ;) hehe, trodde jag skulle göra massvis men har typ inte gjort nått, har typ pratat med bästis i en och en halv timme och fixat min kalender! Det är det enda bra egentligen. Fast jag tycker det var rätt skönt, att bara ha en "vilodag" liksom.

Checka min nya kalender, har fixat den lite! :)
FÖRE:

EFTER:

Haha vad tycks? Blev ändå ganska nöjd, nästa varje sak
har med mig & göra, kan ni se vad?;) hehe

Puss & KRAM

20 Augusti - Ledig!

Godmorgon! Ledig idag, såå skönt eftersom jag inte fick så värst mycket sömn igårkväll, så idag kunde jag bara sova ut :)
Vaknade imorse av att min morfar va här och spelade gitarr och sjöng på nedervåningen, han ska uppträda på nån fest i helgen ;) Det gör han ofta, men det är så mysigt att vakna av sång och gitarrspel! :D

Händer idag? Hmm, det är fint väder, hmm, jag måste städa rummet, hmm vill träffa kompisar, hmm vill umgås lite med morfar. Vad väljer jag? Tror jag försöker baka ihop allt detta, så jag får göra allt, om jag nu hinner det?


Fan vad jag saknar sommaren... ;(

DANS

Fick just ett sms av Michelle, vi ska träna streetpar idag :) jippiee, länge sen nu!

Så nu ska jag åka till ett Mcdonalds som min bror praoar på just nu, & äta lite där ;) och sen ska jag dansa.
Hörs senare!
Puss

RYSNINGAR

Så jävla vackert, dansen handlar om en kvinna med bröst cancer, fick så mycket rysningar !


19 augusti - utvecklingsamtal!

Godmorgon, sovit gott? Det har inte jag kan jag säga, kunde verkligen inte sova igårkväll, så har typ bara sovit i 5/6 timmar inatt! Åh, jag behöver verkligen minst åtta, för nu vandrar jag runt här som en zoombie, vet inte ens om det är ja som skriver eller min sömn som skriver, eller okej där överdrev jag lite, hehe :)

Nu ska jag iaf på utvecklingsamtal, tror det kommer gå bra, har aldirg riktigt gillat utvecklingsamtal men det måste tydligen göras, har läst alla lärares komentarer om mig & så, det verkar iaf bra :)

Nu ska jag ta och göra klart det sista!
Hörs sen,
pusspuss


 
Dagens:
Chinos - GINA
Linne&kofta- H&M
Tofflor- hehe, vene? ;)
Det blev en väldigt ledig
outfit idag men jag gillar den :)

Back to reality!

Imorn börjar skolan! Eller okej, det gör den inte direkt. Jag har utvecklingsamtal klockan 08.30-09.00 & sen är jag ledig, så det är ju inte så mycket om man säger så, men det är iaf halv nio & jag måste gå upp halv sju så måste ta & natta mig själv nu.

Känner verkligen inte för att börja ta tag i rutinerna nu, typ gå upp tidigt & så -  vill ut,ut,ut! Fick ett antal sms ikväll som frågade om jag skulle komma till dem, men tyvärr, i´ve to beautysleep! Hehe

Aja, sov så gott!
puss


I´M HOME!

Nu är jag hemma från shoppingturen, det blev inte stan utan mörby centrum, hehe men vi orkade inte :) Plus att det bara blev jag och Susanna. Så vi gick runt lite där, köpte lite saker & fikade. Väldigt mysigt att träffa henne igen, det var så länge sen :)

Har eran dag  varit bra? :)

Dagens köp:
Foundation från L´oréal Paris 109kr (det var special pris)
Puder från L´oréal Paris 150kr
Mascara volum express (kan inte leva utan volym mascara) från Maybelline 119kr
Concealer från H&M 40pix (har bytt ner mig, haha men ska prova den här, har ju alltid haft min YSL men alla säger att denna är bra :)











Dagens (bilden är inte så bra men batteriet laddade ur)
Linne: Hunkydory
Jeans: Filippa K
Hade en jacka från vila till sen också:)

18 augusti - Godmorgon!

Godmorgon! Jag känner faktiskt att jag är uppe rätt tidigt idag :) Najsnajs, nej men jag tror att jag ska till stan idag med Susanna & några till, så då kan man ju inte ligga och sova hela dan, aight? (a hehe

Nu ska jag hoppa ur sängen & duscha! :)
Hörs sen!
Puss&kram

Hjälp med design?

Är det föresten någon som är grym på design (eller okej, grym behöver du ej vara) men som skulle vilja fixa en fin design åt mig? :) Sulle vara sjuukt tacksam!

Pusspuss på er!

jag fick lust :)

1. Sätt iPoden på "blanda spår"
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
Cowirls don´t cry
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
Get by
Hur är det med kärleken?
Love, sex and sunshine
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
Oh Laura - Release me
Hur mår dina vänner?
Sailing Away
Tycker dina vänner om dig?
Veckodagarna
Hur ser folk dig som?
Pretty young thing
Spanar folk in dig?
billie jean
Är du bra i sängen?
Lemon tree
Har någon sexfantasier om dig?
smooth crimanial
Hur kommer du att dö?
If u leave
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
the way you make me feel 
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Jag kommer aldrig lämna er

Hur är det med ditt liv?
Kap 12
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
A song for you
Hur kommer ditt liv att bli?
Info France
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Just the way you are
Hur kommer hösten att bli?
hotta brudar
Finns det någon som e hemligt kär i dig?
Lace and leather (haha nån på tävlingar ;) )
Kysser du bra?
Massages secrets
Mår din kropp bra?
Love in Siberia
Får du tillräckligt med sex?
Circus

tagen av kristofer :)

KRAMKRAM


Jag just nu; osminkad & redo att sova, godnatt! :)


Hemma!

Nu är jag hemma i storstaden! Känns både bra&dåligt faktiskt. Jag och Erica låg på min matta igår, när vi fortfarande va på landet i typ 10min och bara grät över att sommaren var slut! hehe, men det har faktiskt varit den bästa sommaren nåognsin, tror det beror väldigt mycket på att jag och Erica varit så mycket tsm :D Tack för en underbar sommar!

underbara sommar... why do you have to end?


Nu iaf ska jag lyfta på mitt as och dra mig in till stan. Har en del att köpa.
My to do list! :

Ha en sjukt bra dag!
kramKram


PAUSE

Nu tar jag en pause under sommarlovet, kanske inte är borta hela, men iaf ett tag för jag gör så himla mycket+ att internett bajsar. Hehe...

Vi hörs snart! Puss


RSS 2.0