Söndag

Hola !
Söndag idag, vilket betyder skola om mindre än 12 h ;S. Jag orkar verkligen inte med skolan mera..:)
Har just kommit hem från den nya dansstilen jag ska prova den här terminen nämligen "house". Skit kul faktiskt, jag säger bara, magmusklermagmuskler , haha. Men jag längtar tills det tar tag,för man använder magen hela tiden.

Igår
var jag och såg Twilight för andra gången med Ebba. Den är så stört bra, jag förstår inte hur man kan göra en sån bra film, och hur Robert Pattinson kan vara så sjuukt snygg. Jag är helt kär i den filmen, och boken också för den delen, och det lär inte vara sista gången jag ser den.
Sen hade vi allafall en jätte mysig dag i stan, fast vi gick mest runt. Hittade ett jättefint armband på H&M faktiskt. När jag sen kom hem så kom jag på att jag inte hade ätit lunch, och då var klockan liksom 17, hehe. Men jag var ändå proppmätt efter att ha tsm med Ebba smällt i mig en stor popcorn, en stor chips och festis;)

Sen var vi på middag hemma hos Erica, najsnajs<3

Ha en bra fortsatt söndag
LOVE


Armband, med många berloker, i love it,
Nej hörni, vad sägs om att fixa kameran, så att bra bilder kommer upp?


LOVE LOVE LOVE!

Försöker på nytt :)

Hej alla männsikor ;)
Nu ska jag försöka börja blogga igen, för att jag just fick sån lust att skriva ;)

Hur mår alla? Friska & krya? Förskylda & frusna? Idag var det så fruktansvärt kallt, även fast jag hade min tjocka boomerang jacka mössa & vantar frös jag som en gris. Särskilt på eftermiddagen när kylan tog fart, på morgonen var det lite bättre, & imorn ska det bli ännu kallare ;S

Har nu fått reda på vad alla lärares typ omdöme under terminen, lite som betyg fats ändå inte. Man fick först själv skirva kommentarer & vad man tyckte man gjort för "insats" i alla ämmnen & sen fick läraren kommentera det, blev väll rätt så bra ;)

Nej nu måste jag käka lite för att hinna med tåget. Jag ska till Brottby & prova tävlingskläder :) Kommer ta bilder ikväll så ni får se,

Kram, Ha en goodie night !:)


Denna brud var jag med idag (gammal bild :) )

RSS 2.0